The Fate of the Furious – Furios si iute 8 | Trailer si Poster in romana

0

A mai ramas putin pana cand Furios si iute 8 intra in cinematografe. De aceasta data, lui Vin Diesei i se alatura o distributie care promite sa faca din Furios si iute 8 un film cel putin la fel de bun ca celelalte. Alaturi de acesta, vor juca actori precum Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky si Kurt Russell.

furios si iute

In acest film, actiunea incepe cu Dom si Lett care sunt in luna de miere, Brian si Mia se retrag din actiune, iar restul echipei a fost exonerata de orice vina, adica se pot intoarce la o viata normala. Totul se schimba in momentul in care Charlize Thereon il seduce pe Dom sa intre in lumea interlopa.

Familia se muta de pe plajele din Cuba pe strazile din New York, ajungand la un moment dat chiar pe taramurile inghetate ale Marii Bernet. Filmul are premiera internationala peste fix o luna (14 aprilie) si va ajunge in cinematografele din Romania pe data de 21 aprilie.

The Fate of the Furious e regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton) si produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell si Vin Diesel.

Pasionat de fotografie, ador sa calatoresc si nu ratez nici o ocazie de a cunoaste oameni noi sau de a merge la un concert bun. Acestea fiind zise, despre fotografie, travel si festivaluri puteti citi si pe blogul meu personal (adresa mai sus).

Leave a Reply