Logitech a lansat tastatura Pro Mechanical Gaming

0

Eram la evenimentul de lansare si ma gandeam ca primul mouse pe care l-am avut era cu bila si eram atat de talentat la jocuri incat uneori aveam o satisfactie mai mare sa scot bila aia de acolo si sa o plimb pe birou.

Mie imi place foarte mult ceea ce face Logitech pentru ca lumea asta a gaming-ului a avansat foarte mult in ultimul timp si avem nevoie de inovatie si pe partea de jocuri, dar si periferice. Probabil stiti ca atunci cand vine vorba de mouse-uri, baietii astia se descurca genial si au reusit sa faca noste mouse-uri cu timp de raspundere extrem de mic. Ei bine, acum au decis sa investeasca mai mult si in tastaturi si au lansat Pro Mechanical Gaming. Din ce am aflat la evenimentul de lansare, tastaturile mecanice au un tip de raspundere mult mai rapid si lucrul asta poate face exact diferenta aia dintre un joc castigat si unul pierdut.

In caz ca nu ma crezi pe mine ca industria gaming-ului e din ce in ce mai mare o sa las cifrele sa vorbeasca. Logitech G a atins in ultimul an o cifra de afaceri de peste 2 milioane de euro doar pe piata din Romania si sunt sigur ca nu se vor opri la aceasta suma. Mai ales ca business-ul de gaming al Logitech a crescut de aproape trei ori in ultimii doi ani de zile.

Tastatura Pro Mechanical Gaming este dezvoltata in colaborare cu e-Sports si dispune de switc-uri mecanice exclusive Logitech Romer-G. De asemenea, tastatura dispune si de un sistem de iluminare RGB, cablu detasabil si memorie interna.

logitech

 

„Deși piața de gaming reprezenta până nu demult o nișă nu foarte mare în România iar vânzările noastre erau doar o parte a acesteia, strategia noastră a fost să ne focusăm pe ea și să o ajutăm să crească fiind convinși că aceasta va duce și la creșterea business-ului Logitech. Faptul că am făcut eforturi să fim cât mai mult alături de gameri, atât de cei profesioniști cât și de cei ca mine care caută să mai găsească momente în care să poată să joace, s-a întors în favoarea Logitech pe mult mai multe segmente dincolo de cel al device-urilor G. Tot business-ul Logitech a crescut în România și suntem convinși că o bună parte a acestei creșteri se datorează încrederii pe care am câștigat-o din partea publicului după ce, spre exemplu, ne-au întâlnit la aproape toate evenimentele mari de gaming din România. Vom continua să implementăm această strategie, în paralel cu crearea de produse care să acopere cele mai înalte cerințe, fie că vorbim despre gamerii casual, fie despre gamerii hardcore și profesioniști care participă la cele mai importante competiții de e-Sports din lume.” – Alexandru Mazilu, country manager pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova in cadrul Logitech.

Pasionat de fotografie, ador sa calatoresc si nu ratez nici o ocazie de a cunoaste oameni noi sau de a merge la un concert bun. Acestea fiind zise, despre fotografie, travel si festivaluri puteti citi si pe blogul meu personal (adresa mai sus).

Leave a Reply