DEV.PLAY revine în București

0

Singura conferință românească dedicată industriei de game development revine la București pentru o nouă ediție: DEV.PLAY 2017 by RGDA reunește personalități ale industriei recunoscute la nivel mondial într-o serie de talkuri, workshopuri și paneluri despre cele mai importante teme ale momentului. DEV.PLAY va avea loc în perioada 11-12 septembrie 2017, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, București.

DEV.PLAY

Speakeri internaționali: Jeferson Valadares și Scott Humphries.

„Prima ediție a DEV.PLAY a confirmat așteptările noastre: industria românească de game development are nevoie de o conferință dedicată ei, care să reafirme poziția acesteia ca fiind una dintre cele mai importante industrii creative de pe piața românească. RGDA își propune ca ediția din 2017 să continue eforturile începute anul trecut prin intermediul conferinței, de a contribui la creșterea comunității dezvoltatorilor de jocuri video din ţara noastră și din regiune, oferindu-le acestora o paletă largă de resurse care să-i ajute să se alinieze la standardele în continuă schimbare ale industriei. Considerăm că DEV.PLAY are potenţialul să devină un adevărat „hub” pentru industria de game development din Europa de Est.” , a declarat Cătălin Butnariu, președintele RGDA.   

Locație și bilete

Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City, gazda DEV.PLAY 2017 by RGDA, este unul dintre cele mai mare centre de entertainment și evenimente din România, având o suprafață totală de peste 14.000 mp şi o capacitate de aproximativ 2600 de locuri.

Bilete sunt deja puse în vânzare pe site-ul http://dev-play.ro. Biletele cu discount Early Bird sunt disponibile până pe data de 31 iulie. La fel ca și anul trecut, angajații companiilor membre RGDA vor beneficia de discounturi semnificative; ca o noutate, anul acesta DEV.PLAY 2017 by RGDA își deschide porțile și pentru studenții pasionați de industria de game development, oferind prețuri speciale pentru aceștia.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.