Orange First Step | 3 noi stagii de practica

0

V-am povestit mai pe larg de Orange First Step aici. Ei bine, acum a venit timpul sa va spun ca programul a ajuns la cea de-a 17-a editie si de aceasta data vine cu 3 noi stagii de practica de cate o luna pentru studenti si masteranzi.

Stagiile de practica sunt organizate in perioada iunie-septembrie 2017 si participantii la program vor participa la ateliere de pregatire dedicate cu diferite teme cum ar fi branding si sales, dar si cursuri de dezvoltare a brandului personal.

De mentionat este faptul ca la sfarsit, participantii, vor primi o adeverinta de practica si recomandari din partea mentorilor. Acest lucru este necesar pentru echivalarea orelor de practica la facultate, dar reprezinta si un mare plus in CV.

*Pentru sesiunea din intervalul 15 iunie – 15 iulie 2017, persoanele interesate se pot inscrie pana la data de 25 mai, selectia participantilor urmand a avea loc pana la data de 10 iunie.

*Pentru sesiunile din intervalele 15 iulie – 15 august 2017 si 15 august – 15 septembrie 2017, inscrierile se pot face pana la data de 15 iunie, interviurile de selectie urmand a avea loc pana pe 10 iulie.

Orange First Step

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.