Get a Suit&Ride a Bike | JCI te invita la Business pe Bicicletă

0

Update: evenimentul a fost amânat pentru data de 24 mai.

Business pe Bicicletă este un eveniment de tradiție al JCI București, ce promovează utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și la întâlnirile de afaceri, fluidizarea traficului bucureștean și atragerea cât mai multor oameni către cel mai eco și prietenos mijloc de transport – bicicleta.

Evenimentul are loc de două ori pe an, o dată primăvara, o dată toamna. Cu fiecare ocazie, sute de participanți defilează pe biciclete pe un traseu ce străbate capitala, astfel încât acțiunea să fie vizibilă pentru cât mai mulți amatori ai bicicletei.

Anul acesta, Business pe Bicicletă va avea loc pe 24 mai începând cu ora 18.30 pe următorul traseu:

Parc Tineretului (intrarea Șincai) – Bd. Dimitrie Cantemir – Bd. Unirii – Bd Libertății – Bd. Națiunile Unite – Str B. P. Hașdeu – Str. Vasile Pârvan – Str. Berzei – Str. Buzești – Piața Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff – terasa Berăriei H.

Business pe Bicicletă

Terasa Berăriei H din parcul Herăstrău va fi gazdă pentru o sesiune de speech-uri, business networking și multe concursuri cu premii-surpriză.

Vă puteţi imagina un Bucureşti cu 50% mai puţine maşini? Noi, da! Şi credem cu putere că avem cu toţii nevoie de un exemplu. Haideţi să fim împreună acel model. Evenimentul Business pe Bicicletă îşi doreşte să arate tuturor că se poate şi că scuza “nu pot merge pe bicicletă la birou deoarece am un anumit dresscode” este doar un mit.

Vă invităm să pedalăm impreună și anul acesta și să arătăm că ne pasă de generațiile care vin după noi, într-un eveniment frumos, cu și despre oameni.“ spune Anca Dumitrescu, Project Manager Business pe Bicicletă.

Detalii suplimentare despre proiect și update-uri se regăsesc pe site-ul oficial al evenimentului și pe pagina de Facebook Business pe Bicicletă.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.