CONCURS – Harry Potter and The Philosopher’s Stone™ – in Concert

14

Update: Câștigătorii sunt Gabriel și Iulia C. Felicitări!

CONCURS: Câștigă una dintre cele 2 invitații duble la Harry Potter și Piatra Filozofală™ – în Concert.

La concert va participa Orchestra Simfonică București, care va interpreta fiecare notă din coloana sonoră originală compusă de John Williams, sincronizându-se cu proiecția peliculei în HD, pe un ecran de 20 metri. Mai multe detalii aici.

Ce trebuie să faci?

  1. Lasă un comentariu la articol în care să îmi spui de ce vrei să ajungi la concert și dă un like la pagina Bucharest Journal.

2. Dacă vrei șanse duble de câștig poți da și share acestui articol (ai grijă ca share-ul să fie public și să îmi lași link-ul către share în comentariu ca să pot verifica). #harrypotterinconcert

Voi anunța câștigătorul Joi seara.

harry potter

 

Pasionat de fotografie, ador sa calatoresc si nu ratez nici o ocazie de a cunoaste oameni noi sau de a merge la un concert bun. Acestea fiind zise, despre fotografie, travel si festivaluri puteti citi si pe blogul meu personal (adresa mai sus).

14 COMMENTS

  1. Pentru ca-n afara de copiii din fata blocului, Harry si Ron si Hermione mi au fost prieteni, iar acum adult, ideea sa i revăd si sa i “ascult” ma super entuziasmează 🙂 so pick me pick me pick me

  2. De ce vreau sa ajung la eveniment? Pentru ca am vazut seria Harry Potter de cel putin 4 ori pana acum si pentru ca sunt total indragostita de univers si de personaje.

  3. Mi-aș dori să câștig pentru că ar fi cel mai frumos cadou pentru colega mea de cameră. Chiar dacă suntem studente, are lipite pe perete 2 postere cu Harry Potter, în fața cărora nu pot așeza nimic :))

  4. Practic am crescut cu seria filmelor Harry Potter, iar daca as avea posibilitatea sa fiu spectator, cu siguranta mi-as aduce aminte de anii copilariei. Nu mai spun ca seria are o coloana sonora exceptionala. 🙂

Leave a Reply