Reguli de acces la concertul Andrea Bocelli din Bucuresti, 22 iunie

0

Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in zona de eveniment, pana la finalul spectacolului. Cei care parasesc zona si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa achizitioneze un nou bilet.

Andrea Bocelli

Acces VIP:

Accesul persoanelor din categoria VIP se va realiza prin aceleasi puncte de acces, insa vor fi porti dedicate exclusiv acestora. De asemenea, mentionam ca acestia vor beneficia de o zona de lounge special dedicata sectiunii VIP, unde se vor servi cocktail-uri non-alcoolice si alte mici “atentii” din partea organizatorilor.

Acces Presa:

Accesul persoanelor din Presa se va realiza prin aceleasi puncte de acces, fiind prevazute porti de acces special dedicate acestora. Pentru a beneficia de acreditarile pentru fotograf sau redactor, acestia trebuie sa prezinte legitimatiile de presa si buletinul in original.

Accesul Copiilor:

Accesul copiilor cu vârste de până la 7 ani este gratuit, impreuna cu insotitorul platitor de bilet, cu conditia ca acestia sa ocupe acelasi loc cu insotitorul. Cei care depășesc vârstă de 7 ani vor plăti bilet de intrare.

 Accesul Persoanelor cu Handicap:

Biletele persoanelor cu handicap se vor ridica de la casa de bilete de la locatie.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârşitul concertului şi de a şterge înregistrările video şi/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit şi păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

De aceea, toţi cei care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie.

În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziţie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu stricteţe instrucţiunile şi indicaţiile angajaţilor organizatorului şi cele ale pompierilor.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.