Transformers: Ultimul cavaler (2017) | Cronica de film

0

Introducere | Transformers: Ultimul cavaler

Saptamana trecuta am fost la Cinema City in AFI ca sa vad ultimul film aparut din seria Transformers. Spun ultimul aparut pentru ca din ce am vazut, cu siguranta va mai urma unul ca sa continue povestea.

Am vazut foarte multe reactii negative pe internet, asa ca dupa ce o sa va povestesc pe scurt, fara a da spoilere, despre ce e vorba in acest film, o sa va spun si ce parere am eu despre film, ce mi-a placut si ce nu mi-a placut.

Transformers: Ultimul cavaler

Rezumat | Transformers: Ultimul cavaler

Oamenii sunt in razboi cu Transformerii, Optimus Prime a disparut si pentru a gasi cheia care poate salva planeta, avem parte de o calatorie in istoria Transformerilor. Alaturi de Transformeri lupta Cade Yeager, Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins) si o profesoara de la Oxford (Laura Haddock).

Opinii | Transformers: Ultimul cavaler

Trebuie sa recunosc, nu ma asteptam ca filmul sa tina asa de mult si la un moment dat a devenit destul de greu de urmarit chiar daca inceputul era promitator si parea ca nu or sa lungeasca povestea asta. Ideea e ca luptele dintre Transformers se intind foarte mult si in ciuda efectelor speciale care sunt wow datorita IMAX, poate sa devina putin obositor/plictisitor.

Scenariul e destul de previzibil, dar nu pot sa spun ca m-a deranjat asta, povestea a fost destul de simpla si face filmul unul tocmai bun de vazut cu prietenii intr-o seara la cinema. Efectele speciale, asa cum am spus si mai sus, sunt foarte faine si se vede o imbunatatire fata de primele filme cu Transformers.

Mi-a placut cum au construit relatia de love/hate dintre Cade si Laura. Datorita lor, scenariul ne aduce mai multe glume si momente amuzante si crede-ma ca daca ai 20 si ceva de ani si esti single, o sa te regasesti si tu in conversatiile lor cu rudele.

Si inainte de final, voiam sa va spun ca surpriza filmului este o eroina de vreo 16 ani, jucata de Isabela Moner. Pustoaica are replicile la ea si pare foarte hotarata sa lupte alaturi de Transformers pentru a salva planeta pe care locuieste.

Regizor: Michael Bay.
Scenariu: Art Marcum, Matt Holoway.
Actori principali: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock, Santiago Cabrera, Isabela Moner. 
Durata:
149 de minute.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 23 iunie 2017 si este distribuit de Ro Image 2000.

Leave a Reply