Poti castiga un dispozitiv VR cu aplicatia TomorrowMe

0

Programul educational TomorrowMe se afla in cel de-al saptelea an si cu aceasta ocazie, aplicatia vocationala va fi relansata intr-o noua varianta.

TomorrowMe

Acesta varianta aduce mai multe informatii pentru explorarea meseriilor viitorului si va fi mult mai precis atunci cand este folosit de utilizatori. Apropo de asta, si pana acum mi s-a parut ca aplicatia facea o treaba foarte buna, am incercat si eu anul trecut si m-a nimerit pe partea creativa si pe scris.

Odata cu aceasta schimbare, toti elevii de liceu care testeaza aplicatia si completeaza textul vocational au sansa de a castiga unul dintre cele sase dispozitive de realitate virtuala Samsung Gear VR. Cate un premiu pentru fiecare profil vocational (realist, investigativ, artistic, social, antreprenorial, pragmatic).

„Educația este un subiect important pe agenda zilei, în contextul în care abilitățile și competențele necesare pentru locurile de muncă, așa cum vor arăta acestea în următorii ani, se află într-o continuă transformare, astfel că în cadrul Samsung ne-am propus să lucrăm la corelarea aptitudinilor pe care le dobândesc elevii de astăzi cu cele necesare adulților de mâine. Tocmai de aceea, anul acesta aducem prin aplicația #TomorrowMe o proiecție către viitor pentru trei meserii care se vor regăsi cu siguranță în alegerile tinerilor de peste 10 ani: profesor, inginer și programator. Suntem încântați că împreună cu partenerii noștri putem aduce informații relevante despre felul în care acestea vor evolua. Totodată, ca lider tehnologic, continuăm tradiția lansată anul trecut de a veni cu conținut 360, în contextul în care acesta este din ce în ce mai apreciat”, a declarat Sabina Știrb, Public Affairs & Corporate Citizenship Manager pentru Europa de Sud Est în cadrul Samsung Electronics.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.