Inhumans | primul serial pe care poti sa-l vezi la cinema, in format IMAX

0

E genial faptul ca un serial ca Inhumans a reusit sa intre in cinematografe. Lucrul asta chiar te pune pe ganduri si te face sa te gandesti ca industria inca nu si-a atins apogeul si ca in curand vom putea vedea mult mai multe seriale in salile de cinema, poate chiar inainte ca acestea sa apara la TV si ne vom face programul astfel incat sa ajungem la cinema de fiecare data cand e serialul nostru preferat.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu Marvel şi ABC Studios pentru acest proiect inovator şi să-i introducem pe fanii din întreaga lume în Universul Marvel Inhumans în cel mai imersiv mod posibil: în IMAX”, a declarat Greg Foster, CEO IMAX Entertainment şi Senior Executive Vice President, IMAX Corp. „Utilizarea camerelor IMAX şi abordarea cinematografică a unui serial TV este un eveniment exclusiv IMAX, pe care fanii nu vor vrea să-l rateze”.

Inhumans

Pe scurt, serialul are in centrul actiunii Familia Regala a Inumanilor care reuseste sa fuga in Hawaii in urma unei lovituri de stat militare si se trezesc in situatia de a interactiona cu lumea luxurianta de acolo. Povestea acestor noi personaje este introdusa in Universul Marvel de Stan Lee si Jack Kirby in 1965. Din acel moment, personajele au evoluat si au devenit unele dintre cele mai populare si emblematice figuri din Universul Marvel.

Dar gata cu vorba, va las cu trailerul si va mai spun ca biletele au fost deja puse in vanzare si le gasiti la Cinema City in AFI Cotroceni Bucuresti si Shopping City Timisoara.

P.S. Am făcut o listă de recomandări de seriale pe blogul personal și dacă rămâneți în pană de idei eu zic să aruncați o privire acolo.

Leave a Reply