Asasin American (2017) – Cronică de film

2

Introducere | Asasin American (2017) 

Este un film clasic de acțiune unde cineva pățește ceva rău și se pune pe treabă ca să se răzbune. Din punct de vedere scenaristic nu aduce nimic în plus, dar recuperează destul de bine la capitolul scene de luptă și răsturnări de situații.

Asasin American

Rezumat | Asasin American (2017) 

Mitch Rapp își pierde iubita într-un atentat care s-a petrecut pe plaja unde cei doi se aflau într-o vacanță romantică. Norocul a făcut ca acesta să supraviețuiască și a jurat să se răzbune pe cei care i-au luat marea dragoste. Atfel ajunge să fie recrutat de CIA într-o echipă specială care are un singur scop: să încheie misiunea fără să fie văzuți.

Opinii | Asasin American (2017) 

Deși n-a fost un scenariu care să mă uimească, filmul mi-a plăcut destul de mult și am reușit să îl urmăresc fără să mă plictisesc. Partea bună e că n-are momente moarte și acțiunea decurge de la sine asfel încât scenele sunt strâns legate între ele și reușesc să comprime destul de mult timp în cele aproape două ore cât durează filmul.

Concluzia e că este un film care merită văzut alături de gașca de prieteni la cinema. Apropo de asta, sunt și scene amuzante pe acolo și dacă vă prinde într-o dispoziție bună cu siguranță veți râde destul de bine.

Regizor: Michael Cuesta.
Scenariu: Stephen Schiff, Michael Finch.
Actori principali: Dylan O`Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan.
Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 15 septembrie 2017 si este distribuit de Vertical Entertainment.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.