The Date goes Chinese | #TheDateGoesChinese #ILoveTheDate

0

Pe 15 septembrie, The Date goes Chinese. Conceptul de petreceri the date revine cu o experiență nouă. De această dată veți avea ocazia să petreceți o seară în stil chinezesc alături de Rolly (dj-ul prezent la ultimele 8 petreceri), o trupă de synth pop și o proeicție de videoclipuri realizate de câștigătorul premiului Cel Mai Bun Film Românesc la Anim`est.

the date

Recomandarea organizatorilor este să adaugi la ținuta ta un accesoriu chinezesc. Acesta te va ajuta să te integrezi mai bine în atmosfera de acolo și să ieși în evidență.

Hashtagurile oficiale ale petrecerii sunt:#TheDateGoesChinese #ILoveTheDate

*Biletele de acces cu pret redus se pot achizitiona online de pe: www.kompostor.ro/7048 si au un pret de 30 de RON în avans și  40 de RON la eveniment. Există și un numar limitat de bilete cu loc la mese la pretul de 100 de RON incluzând acces în zona VIP și un voucher de consumație de 70 de RON.

**Petrecerea începe la ora 21:00. Accesul la eveniment se face pe baza brățărilor de acces pe care le puteți obține de la organizatori.

Pasionat de fotografie, ador sa calatoresc si nu ratez nici o ocazie de a cunoaste oameni noi sau de a merge la un concert bun. Acestea fiind zise, despre fotografie, travel si festivaluri puteti citi si pe blogul meu personal (adresa mai sus).

Leave a Reply