FF Theatre | Program septembrie

0

Prima piesă din luna septembrie este “Cum se duce totul dracu”  și sună cam așa:

“Ce faci când te trezești cu un necunoscut în pat? E simplu: te îndrăgostești, ieși la câteva întâlniri, faci nunta, te muți împreună și apoi… mai bine vii să vezi cu ochii tăi cum se duce totul dracu’, pentru că dragostea este ca un câmp de luptă, unde nimeni nu câștigă. O să afli de ce ne apar fire albe după ce terminăm unele relații și de ce suntem mereu dispuși să o luăm de la capăt. Cupidon nu ține cont de cum ne dorim noi să fie sufletul nostru pereche și, de cele mai multe ori, lovește cu săgeata acolo unde nu ne așteptăm. Cu toții ne dorim să întâlnim dragostea adevărată care ne împlinește și ne face să simțim fluturi în stomac. Problema apare atunci când dragostea dă nas în nas cu orgoliul, familia neplacută a perechii noastre și cheltuielile extravagante ale partenerului. Oare dragostea adevarată înseamnă grijă, atenție, prietenie și respect sau nervi, farfurii aruncate, țipete și plânsete?”

Piesa va avea loc pe 15 septembrie, de la ora 21:00, la Epic Bar.

Vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00 –  spectacolul “Crezi c-or sa ne bata?”

Luni, 25 septembrie, de la ora 21:00 – spectacolul “Auditia”

Sambata, 30 septembrie, de la ora 21:00 – spectacolul “Actorul”

*Evenimentele au loc la Epic Bar, intrarea este 35 lei. Accesul se face doar pe bază de rezervări la 0726 887 728 sau printr-un e-mail la adresa [email protected]

Vom reveni zilele umătoare și cu un update la articol în care vom include și celelalte piese de luna aceasta.

Pasionat de fotografie, ador sa calatoresc si nu ratez nici o ocazie de a cunoaste oameni noi sau de a merge la un concert bun. Acestea fiind zise, despre fotografie, travel si festivaluri puteti citi si pe blogul meu personal (adresa mai sus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.