Ursus Escape Room – The Codex

0

Am fost la Ursus Escape Room, am reușit să evadez și trebuie să vă spun faptul că e o cameră foarte bună. Challange-ul începe încă de dinainte să întri pentru că pentru a face asta trebuie să rezolvi un mic puzzle. Deja îmi imaginam cum stăteam o oră în fața ușii și mă gândeam la un titlu de genul „cel mai tare escape room în care n-am apucat să intru”.

ursus Escape Room

Camera nu este foarte grea și mie mi s-a părut destul de ușor de rezolvat, dar partea faină e că implică lucruri din mai multe domenii, dar nu vă speriați că vorbim aici de cunoștințe generale și de un minimum how to legat de escape rooms. Ce trebuie să faceți voi acolo? Simplu, trebuie să îl ajutați pe Lucian, prietenul vostru, să iasă din sala de conferințe în care a rămas blocat. Dacă rămâne acolo nu poate veni cu voi la bere și deja știm din filme că prima regulă e nimeni nu rămâne în urmă.

Am reușit să ies, alături de prietenii mei, în vreo 30 de minute, ceea ce înseamnă că Ursus Escape Room este o cameră destul de ușoară și acest lucru o face perfectă pentru o ieșire cu prietenii, mai ales că după ce evadați puteți să beți o bere împreună.

Acestea fiind spuse, dacă v-am convins, vă invit să vizitați și voi Ursus Escape Room de la The Codex. Adresa este strada Traian, nr. 109 și camera va fi deschisă până în decembrie. Prețul este de 30 de lei/persoană.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.