Justice League – Liga Dreptății (2017) – Cronică de film

0

Introducere | Justice League – Liga Dreptății

N-a fost cel mai bun film de la DC Comics, dar nici cel mai prost. A avut momente și momente, iar în rândurile care urmează o să vă spun care sunt părțile care mi-au plăcut, ce aș fi vrut să văd mai mult și ce nu mi-a plăcut.

Liga dreptății Justice League

Rezumat | Justice League – Liga Dreptății

Bruce Wayne alături de Diana Prince ajung în situația de a se confrunta cu Steppenwolf, ucigașul de planete care a pus gând rău Terrei. Aceștia încearcă să formeze o echipă de super eroi pentru a salva planeta și după lungi căutări reușesc să îi aducă pe Aquaman, Cyborg și The Flash să lupte alături de ei.

Opinii | Justice League – Liga Dreptății

Wonder Woman primește încă un rol care i se potrivește foarte bine și, pe lângă scenele de luptă cu destul de multe close up-uri pe ea, îmi place să o văd în postura de a lua decizii importante cu privire la echipă.

Îmi place cum au creat povestea lui Cyborg și cred că se va transforma într-un personaj mult mai important în următoarele filme DC.

Nu le-a ieșit Aquaman deloc și mă așteptam la altceva. Înțeleg că fetelor le-a plăcut mult Jason Momoa, dar când zici Aquaman te gândești la un tip blond și personajul din Justice League intră oarecum în contradicție cu imaginea pe care o aveam noi în cap din benzile desenate.

The Flash nu are deloc farmecul lui Barry și mi s-a părut puțin pe lângă personaj, dar partea bună e că recuperează cu glumele pe care la face și până la urmă mi-a plăcut și acest The Flash diferit față de cel din serial.

Nu uitați că mai sunt două scene după credits și ultima e atât de bună încât n-ați vrea s-o ratați.

Regizor: Zack Snyder
Scenariu: Chris Terrio, Joss Whedon.
Actori principali: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa.
Când apare? Justice League intră în cinema pe data de 17 noiembrie 2017 și este distribuit de Vertical Entertainment.

Trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.