Decathlon a deschis primul centrul logistic din Sud-Estul Europei

0

Pe 16 noiembrie 2017 Decathlon a inaugurat primul centru logistic din România. Acesta va aproviziona, pe lângă magazinele din țara noastră, și pe cele din Bulgaria și Grecia. Spațiul are o suprafață totală de 29.000 metri pătrați și o capacitate de aprovizionare de cel puțin 30 de magazine.

Asta este foarte bine ținând cont că în România sunt 20 de astfel de magazine, iar 5 dintre ele sunt în București.

Din punct de vedere economic și strategic este un câștig foarte mare pentru noi pentru că susține dezvoltarea locală a Ștefăneștilor (locul unde este amplasat depozitul), dar promite și timpuri mult mai scurte de aprovizionare a magazinelor.

Și pentru că tot vorbim de sume, au fost investite circa 4 milioane de Euro, iar lucrările au durat aproximativ 7 luni. Depozitul va avea în stoc peste 1.500.000 de articole sportive, iar zilnic vor fi livrate între 50.000 și 180.000 de produse, în funcție de sezon și comenzi.

*La conferința de presă au fost prezenți Jean Francois Mace – CEO Decathlon România, Gregory Richarte – Director de logistică, Alexandru Domșa – Director Expansiune, Marius Cristian Ghincea – Prefect al Județului Ilfov, Stefan Ionel Robert – Primar al comunei Ștefănești și Adriana Record – Director Executiv al Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România. 

Decathlon

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.