Un alt fel de FITNESS | FF Theatre

0

Au căzut perdelele, iar femeia e expusă. Nu la cratiță, nu de mână cu copilul, ci în sala de fitness. Femeia în sala de forță este un scenariu autohton și cât se poate de puțin surprinzător, mai ales de când societatea pretinde perfecțiunea.

„Un Alt Fel de Fitness” este un spectacol odă pentru FEMEIE și ce este ea, dupa ultimele retușuri aduse de prezentul social, un spectacol dialog, frust și fresh, în care toate etichetele sociale tradiționale pică, iar ea, femeia, apară ce este și nu ce au pus-o ei, de fapt, să fie.

Un alt fel de FITNESS

O oră de fitness în care exercițiile nu vor fi executate perfect, dar  viața femeii va fi anlizată din punctul unu, până în prezent, trecând-o prin toate clișeele sociale actuale, într-o notă autoironică, pendulând între dramă și umor, și pedalând către corpul șlefuit cu care trebuie să te prezinți societății.

Spectacolul se află sub regia lui Florin Frățilă, iar din distribuție fac parte Mihaela Teleocă și Silvia Șerban.

Te așteptăm la teatru dumincă, 6 mai, de la ora 20:00, în The Temple Social Pub (Bulevardul Mărășești, 73-75). Durata „cursului de fitness”: 1h.

Costul unui bilet este de 35 lei.

Pentru rezervări ne găsești la numerele de telefon 0726 887 728 / 0799 730 730 sau la adresa de e-mail [email protected]

Facebook Event : https://www.facebook.com/events/2389995554409380/

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.