Au mai rămas câteva zile până la Red Bull Music SoundClash (CP)

0

Au mai rămas câteva zile pâna când Grasu XXL se va lua la întrecere cu Loredana într-un duel muzical inedit la Red Bull Music SoundClash!

Pe 21 noiembrie, la Sala Polivalentă din București, două scene, doi monștri sacri, 2 armate de fani față în față, o singură miză: aplauzele tale! La platane, DJ Undoo, iar în scaunul arbitrului, Adrian Despot.

După trei luni de pregătiri intense și repetiții, Red Bull Music SoundClash a intrat în linie dreaptă. În colțul din stânga se încălzește Grasu XXL, unul dintre veteranii mișcării hip-hop din România, un amator declarat de lucruri „turbofine”. În colțul din dreapta, pentru divizia pop, se pregătește Loredana, o doamnă „singură-n noapte” cu o carieră muzicală fulminantă și pe alocuri „zig-zagga”.

Red Bull Music SoundClash

„Îi aștept pe toți fanii mei săptămâna viitoare! Cu mic, cu mare, să vină să facă cât mai multă gălăgie, să-și arate dragostea și să fie aproape de mine pentru că și eu sunt aproape de ei și o să le ofer ceva extraordinar, așa cum i-am obișnuit! Nu vor fi dezamăgiți! TOT ÎNAINTE!” – Loredana

„Îmi voi activa Chi-ul și voi fi cel mai Zen din sală, relax total, clash-ul e ca și câștigat! Mesajul pentru ai mei este unul foarte simplu: veniți cu portavoci la voi pentru că va trebui să strigăm foarte tare!!! Pentru fanii Loredanei nu am un mesaj neapărat, ei știu deja cine o sa câștige!” Grasu XXL

În preambulul Red Bull Music SoundClash cei doi artiști au răspuns unei noi provocări: vizionează aici Am/N-am cu Loredana și Grasu XXL.

Experiența Red Bull Music SoundClash se trăiește cel mai bine între cele 2 scene. De aceea, au fost puse în vânzare doar bilete cu locuri în picioare disponibile pe www.redbull.ro/soundclash la prețul de 69 lei. La intrare, în ziua evenimentului, biletele vor putea fi achiziționate la prețul de 79 lei.

Evenimentul începe la ora 19:30, iar porțile se deschid la ora 18:30. Recomandarea organizatorilor este să veniți din timp, pentru a evita aglomerația.

De 12 ani de zile, Red Bull Music SoundClash înconjoară lumea aducând în fața fanilor dueluri artistice creative cu miză emoțională enormă. Din Jamaica anilor ‘50 până azi, provocările tip SoundClash au făcut deliciul publicului – la început în reggae, când o super-echipă de MC, live, și DJ se băteau pentru atenția publicului. Prima ediție a Red Bull Music SoundClasha avut loc în 2006 în Olanda, iar de atunci a făcut înconjurul lumii pe cinci continente, în peste 50 de dueluri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.