De astăzi vei găsi un magazin Decathlon și în Veranda Mall (CP)

0

Decathlon a inaugurat pe 29 noiembrie 2018 un nou magazin în București. Acesta este amplasat în incinta centrului comercial Veranda Mall, fiind cel de-al cincilea magazin din capitală și al douăzeci și treilea la nivel național.

Decathlon și în Veranda Mall

Prin implementarea noului serviciu Borna Plus, vizitatorii magazinului au posibilitatea de a comanda online, din mai multe puncte din incintă, și alte produse decât cele disponibile în spațiul comercial, acestea fiind livrate gratuit la domiciliu.

„Ne bucurăm să inaugurăm un nou magazin în capitală, care marchează creșterea organică a businessului Decathlon, pe fondul dorinței românilor de a duce un stil de viață sănătos și a interesului accentuat pentru activități sportive tot mai diverse. Căutăm în permanență soluții pentru a oferi produse la cel mai bun raport calitate – preț, servicii performante, 100% adaptate necesităților proprii ale iubitorilor de sport, iar prin distribuție strategică ne asigurăm că aducem sportul mai aproape de toți utilizatorii români. Noul spațiu Decathlon din București se remarcă prin accesibilitate, acesta va fi situat în incinta unui centru comercial de proximitate și prin oferirea unei noi experiențe de cumpărături, magazinul fiind în mod clar unul centrat pe utilizatori. Acesta dispune de mai multe spații de testare a produselor, dar și de servicii care accentuează direcția omnichannel și care integrează experiențele din offline cu cele din online. Mai mult, datorită serviciului Borna Plus, utilizatorii au acces la toată gama de produse Decathlon, ceea ce îi aduce mai aproape de sporturile preferate, dar și de altele noi”, a declarat Gwenn Hervo, Manager Expansiune, Decathlon România.

Noul magazin din București se află în incinta centrului comercial Veranda Mall, etajul 1, amplasat pe Strada Ziduri Moși, Nr. 23, Sector 2. – 303. Magazinul are o suprafață de 1,800 m2 şi corespunde formatului rețelei de spații comerciale Decathlon – “Toate sporturile sub acelaşi acoperiş”, fiind proiectat în conformitate cu cele mai înalte standarde internaționale de proiectare și siguranță în domeniul retail-ului sportiv.

Astfel, noul centru Decathlon din capitală pune la dispoziţia utilizatorilor mai mult de 5,000 de articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi și un teren de test, în suprafață de 600 de metri, cu acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.