A Doua Șansă (2018) | Cronică de film

0

Introducere | A Doua Șansă (2018)

Încă din primele minute, filmul mi-a adus aminte de serialul Younger și într-un fel ideea de la care pornește acțiunea este aceeași. Cu toate astea, scenariul se duce în direcții diferite și chiar mi-a făcut plăcere să urmăresc evoluția Mayei de la o oarecare angajată într-un magazin la ceea ce veți vedea și voi în film.

A Doua Șansă (2018) | Cronică de film

Rezumat | A Doua Șansă (2018)

Maya este o femeie în vărstă de 40 de ani care se luptă cu frustrările visurilor neîmplinite și paharul se umple în momentul în care magazinul la care lucrează îi refuza avansarea din cauza lipsei unei diplome universitare.

Întâmplarea face ca printr-o neînțelegere să i se ofere un job pentru care nu era calificată perofesional. Dar cum avea încredere că are tot ce-i trebuie să reușească l-a acceptat. Astfel, sub premisa că inteligența și școala vieții sunt la fel de bune ca o diplomă, Maya pornește într-o aventură.

Opinii | A Doua Șansă (2018)

Este o comedie cu doza perfectă de motivație care să te convingă să faci un pas în plus pentru visul tău. Singura condiție este ca și tu să vrei cu adevărat să obți rezultate și să eviți situațiile care ți-ar putea aduce alte probleme.

Mi-a plăcut modul în care au fost construite personajele și interacțiunea dintre ele, iar dramele din familie și de la job, dar și plot twist-urile apărute pe parcursul filmului m-au convins să vi-l recomand și vouă.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 14 decembrie și este distribuit de Vertical Entertainment.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.