A Star Is Born – S-a născut o stea (2018) | Cronică de film

0

Introducere | A Star Is Born – S-a născut o stea (2018)

Este genul de film care cu siguranță va lua câteva oscaruri. Are o poveste captivantă, personaje foarte bine conturate și arată o parte din viața artiștilor și ce se întâmplă cu ei după ce cortina spectacolului este trasă. Este vorba de viața aia pe care n-o vezi în Insta Story sau prin reviste, acele lucruri imperfecte și frustările interioare care îl fac pe artist ceea ce este.

A Star Is Born - S-a născut o stea

Rezumat | A Star Is Born – S-a născut o stea (2018)

Povestea filmului se învârte în jurul relației dinte Ally (Lady Gaga) și Jackson Maine (Bradley). Jackon și Ally se îndrăgostesc într-o seară când se întâlesc întâmplător în timpul unui concert dintr-un bar. De atunci totul o ia razna în viețile lor și pe măsură ce Ally devine din ce în ce mai cunoscută relația lor o ia razna și pare că nu mai există șanse de remediere.

Opinii | A Star Is Born – S-a născut o stea (2018)

În opinia mea este un film foarte bine construit și cred că oricine este interesat de industria muzicală ar trebui să-l vadă.

De asemenea, recomandarea nu se oprește aici pentru că pe lângă adevăruri din industria muzicală avem parte de o poveste de dragoste care este frumoasă pe alocuri, dar aduce și câteva momente dure și triste spre final. Dar ca să nu dau spoilere vă las pe voi să descoperiți la cinema despre ce vorbesc.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 19 octombrie și este distribuit de Vertical Entertainment.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.