Am testat HTC U11 Plus

0

Design

HTC nu avea cum să greșească având un design bazat pe aluminium și Gorila Glass, iar telefonul mi se pare destul de mare încât să justifice amplasarea senzorului de amprentă sub camera foto, lucru care mă deranjază de obicei pentru că atingi camera când încerci s- deblochezi telefonul, dar aici nu este cazul.

Partea mai puțin bună e că mi se pare destul de alunecos și cum eu scap telefoane de obicei nu aș recomanda să-l țineți fără carcasă de protecție.

În rest nu am nimic de obiectat și chiar arată ca un telefon destinat clasei de top și este o concurență bună pentru Note 8 sau iPhone X.

htc u 11+

Căștile

M-a uimit calitatea căștilor și acum îmi pare rău că le-am folosit abia din a doua săptămână de testare. Se aude foarte bine atât în convorbire, dar și atunci când asculți muzică. Pe deasupra au și o funcție de noise cancelling care funcționează destul de bine.

Telefonul n-are intrare de tip jack, dar partea bună e că are căști cu mufă usb tip C deci nu ar trebui să-ți faci probleme de genu.

Bateria

Atunci când vine vorba de baterie mi se pare că Galaxy S8+ și iPhone 8 plus se descurcă puțin mai bine. Cu toate astea, HTC U11 Plus nu mi-a făcut probleme la modul să se descarce în mijlocul zilei sau să rămân cu 50% după 2 ore de stat prin oraș. Pot spune că s-a descurcat destul de bine și ajungeam seara cu 5-10% baterie în urma unei zile de folosire destul de intensă (foto/fb/instagram în special).

Camera foto

Camera foto are rezultate foarte bune, comparabile cu Galaxy S8+. Singura problemă pe care am găsit-o este legată de sunetul în timpul înregistrărilor de la concerte și cum merg mult la concerte, lucrul ăsta m-a cam deranjat. Partea bună e că face poze destul de bune și la concerte.

htc u 11 plus la concert

Modul Pro te lasă să o folosești și pentru long exposure și poți realiza fotografii de tip panning.

Nici când vine vorba de Close-up nu stă rău.

htc u 11 plus

Pe timp de seară are rezultate bune și îmi place că găsește un balans între zonele luminoase și cele întunecate.

htc u 11 plus biserica

Pentru portrete n-am avut timp să fac teste așa că nu am fotografii ca să vă dau exemple, dar sunt sigur că, în combinație cu o lumină bună, ar fi ieșit poze bune.

*fotografiile au fost și comprimate ca să le pot urca pe site așa că adevărata lor caltitate cu siguranță va fi mai bună.

Dacă ești pasionat de sport poți folosi și Under Armour HealthBox*

  • UA Band monitorizează somnul, ritmul cardiac în repaus, activitatea zilnică și chiar antrenamentul atunci când este purtat cu UA Heart Rate.
  • UA Scale monitorizează greutatea corporală, procentajul de grasimi corporale și progresul catre obiectivul tău de greutate.
  • UA Heart Rate, purtată în zona pieptului, monitorizează ritmul cardiac în timpul activității fizice.

Găsiți HTC U11 Plus în magazinele Orange.

Avatar
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.