Articolul tău pe Bucharest Journal

Ai scris un articol despre București și nu ai unde să-l publici? Bucharest Journal este locul unde poți povesti despre București, locuri din oraș, filme, concerte sau evenimente care ți-au plăcut. Ba chiar poți scrie despre un gadget pe care îl folosești și vrei să știe mai mulți de el.

Puteți folosi apoi aceste articole pentru a le adăuga în CV-ul sau în portofoliul vostru. De asemenea, toate articolele postate pe BucharestJournal vor fi distribuite pe conturile noastre de Social Media.

Ca treaba să fie treabă avem și câteva reguli:

  • Vom publica doar articole care au conținut decent și sunt utile vizitatorilor.
  • Articolul trebuie să conțină informații care se potrivesc categoriilor existente pe site și să fie corect scrise din punct de vedere gramatical.
  • Nu sunt acceptate jigniri la adresa unor companii/produse scrise doar la nervi și nici atacuri îndreptate către alte persoane.
  • Articolele despre evenimente/localuri din București vor fi atent selectate pentru că nu vrem să dea în categoria advertorialelor.

Așteptăm articolele voastre pe adresa [email protected] în format world sau pdf, iar pentru imagini png sau jpg/jpeg.

*Imaginile trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 600px pe latura mică și să fie făcute de autorul articolului sau să fie menționată sursa foto la finalul articolului.

*Odată cu publicarea articolului pe site, vă oferiți acordul ca el să fie folosit de noi, sub numele vostru ca autor menționat la sfârșitul articolului. După publicare nu mai sunt permise modificări și nici ștergerea articolului la cerere.