Blockers – Interzis la… sex (2018) | Cronică de film

0

Blockers e genul de comedie care te ține în alertă pe toată durata ei și cu siguranță vei ieși din sala de cinema cu zâmbetul pe buze. Cel puțin așa a fost la mine.

Acțiunea pornește de la câteva mesaje pe care mama Juliei le găsește atunci când fiica ei își uită laptopul deschis. Aceasta, împreună cu alți doi părinți realizeaă că fiicele lor au făcut un pact sexual prin care și-au promis că prima dată va fi pentru toate în noaptea balului.

Înarmați cu aceste informații, cei trei pleacă spre petrecere ca să le oprească. Problema este că, în adoleșcență, petrecerile se mută cam repede și cei trei trebuie să pornească în cautarea fiicelor lor. Ce urmează după? Veți vedea la cinema.

Mi-a plăcut faptul că filmul ridică întrebări importante despre standardele duble pe care le are societatea despre diferența dintre bărbați și femei atunci când vine vorba despre sex și veți găsi câteva argumente bune care dovedesc faptul că nu ar trebui să gândim așa.

Per total este un film bun care te va amuza și îți va aduce zâmbetul pe buze așa că merită văzut cu prietenii la cinema.

Blockers – Interzis la… sex întră în cinematografe pe data de 13 aprilie 2018 și este distribuit de Ro Image 2000.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.