Cum luam un credit rapid (P)

0

Orice roman cu o situatie financiara medie apeleaza, macar o data in viata, la un imprumut. De cele mai multe ori, oamenii au apelat la banci pentru credite pe termen lung. Dar, anul acesta, conditiile pentru a obtine un imprumut s-au schimbat si nu mai este atat de usor sa solicitam o suma de bani. Afara de faptul ca ni se cer multe acte, daca salariul este mic, avem toate sansele sa nu obtinem creditul respectiv. Lucrurile se complica si mai mult daca apare o situatie neprevazuta cum ar fi o calatorie urgenta, o reparatie care nu poate suferi nicio amanare, un tratament sau orice alta problema care necesita disponibilitatea unei sume de bani mai mica sau mai mare.

Aceste situatii urgente nu se pot rezolva cu un imprumut la banca, deoarece acordarea banilor este un proces de durata si nu se stie ce se va intampla. Putem imprumuta de la rude sau prieteni insa, si in acest caz, sansele de a obtine suma dorita sunt oarecum mici si, in plus, trebuie sa returnam rapid banii. Ce facem atunci? La cine apelam?

Din fericire, exista institutii financiare nebancare precum Credius care ne pot facilita obtinerea unui imprumut. Nu este nevoie de adeverinta de venit si nici de cont in banca. Cu furnizarea unor informatii minime, vom avea aprobarea creditului in doar 60 de minute si, a doua zi, vom primi banii necesari. De exemplu, pentru una din situatiile descrise mai sus, putem face un credit mic, pe termen scurt. Putem solicita sume cuprinse intre 600 si 4500 RON. Banii ii vom restitui intr-un interval de 4 pana la 11 luni.

Vreti sa stiti inainte de a aplica, ce rata veti avea? Fiind o companie transparenta, Credius pune la dispozitia viitorilor clienti un calculator credite, pe site-ul companiei, unde va puteti calcula singuri rata in asa fel incat sa fie cat mai convenabil pentru dumneavoastra.

Apelati la Credius cu cea mai mare incredere pentru ca veti obtine, cu siguranta, ajutorul necesar pentru un credit rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.