Decathlon a deschis primul centrul logistic din Sud-Estul Europei

0

Pe 16 noiembrie 2017 Decathlon a inaugurat primul centru logistic din România. Acesta va aproviziona, pe lângă magazinele din țara noastră, și pe cele din Bulgaria și Grecia. Spațiul are o suprafață totală de 29.000 metri pătrați și o capacitate de aprovizionare pentru cel puțin 30 de magazine.

Asta este foarte bine ținând cont că în România sunt 20 de astfel de magazine, iar 5 dintre ele sunt în București. Chiar sunt curios care va fi impactul acestui depozit asupra timpului de livrare aferent produselor comandate online din depozit.

Din punct de vedere economic și strategic este un câștig foarte mare pentru noi pentru că susține dezvoltarea locală a Ștefăneștilor (locul unde este amplasat depozitul), dar promite și timpuri mult mai scurte de aprovizionare a magazinelor.

Și pentru că tot vorbim de sume, au fost investite circa 4 milioane de Euro, iar lucrările au durat aproximativ 7 luni. Depozitul va avea în stoc peste 1.500.000 de articole sportive, iar zilnic vor fi livrate între 50.000 și 180.000 de produse, în funcție de sezon și comenzi.

*La conferința de presă au fost prezenți Jean Francois Mace – CEO Decathlon România, Gregory Richarte – Director de logistică, Alexandru Domșa – Director Expansiune, Marius Cristian Ghincea – Prefect al Județului Ilfov, Stefan Ionel Robert – Primar al comunei Ștefănești și Adriana Record – Director Executiv al Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România. 

Decathlon

 

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.