Hitman’s Bodyguard | Cabral a provocat vedetele, bloggeri și jurnaliștii să fie gărzi de corp pentru câteva minute

0

Hitman’s Bodyguard a avut parte de o avanpremieră specială unde vedete, bloggeri și jurnaliști au intrat în ringul amenajat în foaierul cinematografului şi şi-au testat abilităţile de gărzi de corp în aplauzele publicului prezent.

Așa cum Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, unul bodyguard de top şi celălalt asasin de elită, încearcă să-şi demonstreze supremaţia în film, nici ei nu s-au lăsat mai prejos și au făcut atmosferă înainte de a intra în sală.

Hitman’s Bodyguard cabral

Cabral s-a ocupat de buna dispoziție și concurenții s-au străduit să sune cât mai bine interpretând I will always love you, să arate bine încercând să mănânce o pungă de popcorn în timp record, să tragă sfoara de partea lor și să câștige la skanderberg. Și dacă asta nu v-a amuzat destul, doi concurenți au primit 10 secunde, timp în care au trebuit să își găsească o parteneră și să refacă scena din posterul filmului. Partea mai grea a urmat când au aflat că va câștiga cel care rezistă cel mai mult.

marius calin garda de corp

Din ultima înfruntare, câștigător a ieșit Marius Călin (blogger și fotograf), iar pentru că nici filmul nu s-a lăsat mai prejos, puteți citi cronica pe blogul său personal unde scrie câteva rânduri despre atmosfera din sală, sfaturile de relații ale lui Darius Kincaid și priceperea de a ține oameni în viață a lui Michael Bryce.

Printre vedetele care au fost prezente la film se mai numără și Carmen Negoiţă, Catinca Roman, Liviu Vârciu, Kamara, Denisa şi Raluca (Bambi), Cătălin Cazacu, trupa Zero şi Claudia Ghiţulescu.

Hitman’s Bodyguard este distribuit de Vertical Entertainment si a intrat in cinematografe pe 1 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.