Loving Pablo – Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar | Cronică de film

0

Introducere | Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar

Ca un fan Narcos ce sunt n-aveam cum să ratez filmul ăsta și trebuie să vă spun, e fix povestea lui Pablo Escobar pe care o vedem și în serial doar că spre deosebire de serial, în film se pune accentul pe motivele pentru care acesta a pierdut controlul asupra comerțului cu cocaină.

Rezumat | Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar

Ca rezumat ar trebui să vă spun povestea lui Pablo Escobar, dar de această dată o să vă las să vedeți chiar voi cum este privit faimosul traficant de droguri prin ochii jurnalistei care a avut o relație cu el. Ar mai fi de adăugat că Javier Bardem, Pelenope Cruz și Peter Skaarsgard sunt actorii care interpretează personajele principale și în opinia mea au făcut o treabă foarte bună.

Opinii | Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar

E prima dată când pot spune că mi-aș fi dorit ca filmul să fie mai lung ca să aflăm mai multe din istoria lui Escoabar, dar cu toate astea, în opinia mea, întâmplările descrise sunt în corcondanță cu ceea ce s-a întâmplat în realitate și nu mă deranjază că au fost comprimate să încapă în cele 120 de minute câte are filmul.

Viziunea asupra evenimentelor este clar prin ochii jurnalistei care ajunge să-i fie amantă și partener în viața politică pentru o vreme și, astfel, putem vedea ceea ce serialul Narcos nu ne-a arătat până acum. Vedem părțile mai puțin bune ale lui Escobar, temerile și neajunsurile care îl împing spre luarea unor decizii pripite care, în cele din urmă, aduc sfârșitul imperiului pe care îl construia de multă vreme cu grijă.

Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 15 iunie si este distribuit de RoImage 2000.

Trailer:

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.