Misiune: Imposibilă. Declinul | Cronică de film

0

Introducere | Misiune: Imposibilă. Declinul

Doar ce m-am întors de la Electric Castle cu o seară înainte de film și nu știam dacă voi rezista la tot fără să adorm așa că vine ca un compliment faptul că filmul este foarte alert și te ține cu ochii la ecran pe toată durata sa. Nu există momente de liniște decât în cazul dialogurilor care sunt întrerupte adesea de un plot twist sau o nouă descoperire.

Misiune: Imposibilă. Declinul

Rezumat | Misiune: Imposibilă. Declinul

Ethan Hunt trebuie să lupte, alături de echipa sa, pentru a dezamorsa două bombe nucleare. Asta după ce o misiune dă greș din cauza punctului său slab: grija față de ceilalți.

În rest, putem spune că este un film plin de acțiune, urmăriri și lupte, exact așa cum am fost învățați și de celalalte din seria Misiune Imposibilă.

Opinii | Misiune: Imposibilă. Declinul

Așa cum am zis și la început, mi-a plăcut forte mult că ritmul filmului a fost foarte alert, lucru care l-a făcut unul dintre cele mai bune filme de acțiune pe care le-am văzut în ultimele luni.

Cu toate astea n-au uitat nici de poveste și avem parte și de povești din trecutul lui Ethan Hunt, ba chiar la un moment dat acesta va interfera cu misiunea sa. Scenele de urmăriri cu mașinile sau elicopterele îmi aduc aminte puțin de Fast and Furious și de Transporters, iar lucrul ăsta pentru mine e de bine.

Per total este un film de acțiune foarte bun de văzut la o seară de ieșit cu băieții sau cu gașca în oraș.

Când apare? Filmul intră în cinema pe data de 3 august și este distribuit de Ro Image 2000.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.