Ne vedem la Content Creators 2019?

0

Content Creators 2019 este un eveniment dedicat creatorilor de conținut aflat la prima ediție și care promite să-i ajute pe participanți să diferențieze contentul de calitate de cel slab.

Ne vedem la Content Creators 2019

Conferința se va axa pe tema conținutului și pe durata acesteia, invitații vor vorbi și răspunde întrebărilor legate de metodele de a crea conținut relevant pentru branduri, care sunt tendințele în storytelling, dar și unde-i găsești pe oamenii care să creeze content eficient și atractiv.

Printre speakerii primei ediții se numără: Cosmin Nedelcu, Micutzu; Alexandru Pomană, 99%; José Borralho, Consumer Choice Europe; Alex Gâlmeanu, Fotograf, Radu Constantin, vlogger; Toader Păun, Europa FM, Ruxandra Babici, Consultant Digital Marketing; Laura Nedelschi, Kubis Interactive, George Ioniță, First Content; Khaled ElSolh și Anamaria Băjan, Caroli Foods Group.

O altă componentă importantă a evenimentului este partea de networking deoarece acesta va aduce la un loc specialiști în comunicare, marketing, bloggeri, persoane care lucrează în vânzări, dar și oameni din agenții și companii.

Mai multe detalii despre eveniment, speakeri și program găsiți pe site-ul www.contentcreators.ro

Ce zici, ne vedem la Content Creators 2019?

Avatar
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.