Orange First Step | 3 noi stagii de practica

0

V-am povestit mai pe larg de Orange First Step aici. Ei bine, acum a venit timpul sa va spun ca programul a ajuns la cea de-a 17-a editie si de aceasta data vine cu 3 noi stagii de practica de cate o luna pentru studenti si masteranzi.

Stagiile de practica sunt organizate in perioada iunie-septembrie 2017 si participantii la program vor participa la ateliere de pregatire dedicate cu diferite teme cum ar fi branding si sales, dar si cursuri de dezvoltare a brandului personal.

De mentionat este faptul ca la sfarsit, participantii, vor primi o adeverinta de practica si recomandari din partea mentorilor. Acest lucru este necesar pentru echivalarea orelor de practica la facultate, dar reprezinta si un mare plus in CV.

*Pentru sesiunea din intervalul 15 iunie – 15 iulie 2017, persoanele interesate se pot inscrie pana la data de 25 mai, selectia participantilor urmand a avea loc pana la data de 10 iunie.

*Pentru sesiunile din intervalele 15 iulie – 15 august 2017 si 15 august – 15 septembrie 2017, inscrierile se pot face pana la data de 15 iunie, interviurile de selectie urmand a avea loc pana pe 10 iulie.

Orange First Step

Avatar
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.