Orange First Step a ajuns la cea de-a 16-a editie

0

Va povesteam in acest articol de pe blogul personal ce a insemnat pentru mine Orange First Step si cum m-a ajutat sa ma dezvolt. Ei bine, acum ai din nou sansa sa te inscri in acest program e practica deoarece programul revine cu o noua editie dedicata studentilor si masteranzilor.

Perioada de inscriere este pana pe 25 martie, iar cei interesati de stagiul de practica se pot inscrie pe www.orange.ro/first-step. Selectia participantilor va avea loc in perioade 25 martie – 4 aprilie si sesiunile de practica urmeaza sa aiba loc intre 10 aprilie 2017 si 10 mai 2017.

 

In timpul acestei luni de internship, participantii vor avea acces la workshop-uri pe teme precum brandul si valorile Orange, personal branding si sales.

Si pentru ca stiu ca va intereseaza acest detaliu, la finalul programului de practica veti primi o adeverinta de practica si in functie de implicarea de care ati dat dovada si de o recomandare din partea mentorilor. De asemenea, experienta dobandita pe parcursul programului de practica poate fi folosita la facultate pentru echivalarea orelor de practica.

O sa profit de acest articol ca sa va spun ca performanta retelei Orange este confirmata pentru al doilea an consecutiv de Netograf. Viteza medie de download inregistrata de Orange in 2016 a fost de 32,61 Mbps in conditiile in care traficul de internet mobil s-a dublat in 2016 fata de 2015.

*Orasele in care se desfasoara programul sunt: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campulung, Caracal, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Dej, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galati, Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medias, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Resita, Roman, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Slobozia, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Tulcea, Turda, Vaslui, Vatra Dornei, Zalau.

Avatar
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.