Power to the Poster – concurs de afișe activiste

0

Mai ai timp până pe 7 august să te înscri în competiția pentru cel mai bun afiș activist și poți să te numeri printre cei 20 de câștigători care își vor expune afișul la evenimentul din septembrie. Anunțatea câștigătorilor se va face pe 21 august și aceștia vor participa și la un workshop de creație și le va fi publicat afișul în albumul A4Activism.

Power to the Poster

Premiile:

Vor fi selectate 20 cele mai creative și de impact afișe, iar câștigătorii vor fi premiați în mod egal după cum urmează:

  1. Un workshop de 2 zile la alegere între branding – coordonat de Agenția Creionetica, design grafic – coordonat de Artivist și design de obiect – coordonat de Asociația D’Avent.
  2. Expunerea celor 20 de afișe în cadrul evenimentului final din septembrie, alături de afișe ale campaniilor internaționale, începând cu primul ONG și până astăzi.
  3. Includerea afișelor în albumul A4Activism, care va prezenta o scurtă istorie vizuală a organizațiilor societății civile.
  4. Fiecare câștigător va primi un album A4Activism, dintr-o ediție specială, realizată pe suport reciclat și cu o copertă lucrată manual.
  5. O oră de consultanță oferită de Agenția Creionetica care va rezulta cu o evaluare privind comunicarea organizației/artistului în mediul online.

Ca să te înscri în concurs trebuie să completezi formularul de pe site-ul www.a4activism.ro. De asemenea, tot acolo poți vedea și regulamentul complet al concursului.

Avatar
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.