S9+ s-a lansat. Să fie oare timpul potrivit să-ți iei un S8+?

0

De curând, Samsung a lansat Galaxy S9/S9+ și știu că pentru mulți lucrul ăsta înseamnă că pot să își cumpere un S8/S8+ la un preț mult mai accesibil.

Folosesc S8+ de aproape un an și pot spune că motivul pentru care aș face upgrade la S9+ ar fi strâns legat de camera foto duală și posibilitatea de a schimba diafragma și a ajunge la f/1.5 în lumină scăzută și f/2.4 pe timpul zilei.

Ideea cu f-ul (diafragma) ăsta e că dacă numărul e mai mic, gen f/1.5, intră mai multă lumină în obiectiv, dar există riscul să nu mai fie la fel de sharp ca la un f cu un număr mai mare. De exemplu, S8+ are un f constant de 1.7 și nu e chiar așa de mare diferență față de 1.5.

Dar să ne întoarcem la S8+

iei un S8+

Așa cum scriam și pe blogul personal, dar și în articolul ăsta despre fotografiile realizate cu el, S8+ este un smartphone care are caracteristici foarte bune și nu se va învechi prea curând. Ba chiar cred că o să se țină bine pe piața telefoanelor câțiva ani buni de acum încolo.

Acum trebuie să iei în considerare și motivul pentru care faci upgrade și telefonul pe care l-ai avut până acum. Desigur că de la S6 sau S7 upgrade-ul logic ar fi direct la S9+, mai ales că există și programe foarte faine de buyback la toti operatorii în ultimul timp.

În curând voi începe un proiect personal numit București prin lentina unui S8+ așa că stați cu ochii pe Instagram și voi încerca să vă arăt cum reușesc să fac fotografii instagramabile cu acest telefon.

Cu toate astea, dacă vrei să faci update direct la ultima generație și ești pus în situația de a alege între S9 și S9+, go for the S9+ pentru că așa vei beneficia și de camera foto duală care cu siguranță te va ajuta să faci fotografii mai bune, atât pe timp de zi, cât și în condiții de lumină scăzută.

Foto: mariuscalin.ro

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.