Sicario 2: Soldado (2018) | Cronică de film

0

Introducere | Sicario 2: Soldado (2018)

Filmul Sicario revine cu cel de-al doilea capitol din războiul purtat de SUA împotriva cartelurilor mexicane.

Un război fără reguli în care totul este permis.

Un film cu multă acțiune, scene destul de explicite dacă te sperii ușor, dar și câteva intorsături de situație care mi-au plăcut mult.

Sicario 2: Soldado

Rezumat | Sicario 2: Soldado (2018)

Agentul federal Matt Graver apelează la Alejandro, a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, pentru o operațiune militară secretă pe teritoriul mexican.

Acesta o răpește pe fiica șefului unui cartel pentru a porni un conflict între carterurile de droguri din Mexic. Conflictul presupune că SUA va obține un avantaj strategic în războiul contra drogurilor deoarece plănuiește să se folosească de acesta ca să-și elimine mai ușor inamicii. Vorba aia, când doi se ceartă al treilea câștigă.

Opinii | Sicario 2: Soldado (2018)

Sicario 2 este film de acțiune regulamentar care mi-a lăsat o impresie bună și cred că nu te va dezamăgi dacă îți plac genul acesta de filme. În schimb, dacă te sperii ușor când vezi vionență și sânge sunt câteva scene la care ar fi mai bine să-ți pui mâinile la ochi.

Partea faină e că finalul lasă de înțeles că urmează și partea a treia cu un personaj care chiar merita încă un film. Spun asta că după efortul pe care l-au depus scenariștii să-i construiască imaginea și personalitatea era păcat ca toată acțiunea să se termine așa.

Cand apare? Filmul intra in cinema pe data de 29 iunie 2018 si este distribuit de Vertical Entertainment.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.