Știri din tehnologie – august 2018

1

Încă încerc să-mi dau seama cum ar prinde mai bine seria asta de articole așa că luna viitoare articolul va fi publicat pe 15 și va primi update-uri până pe 30. De data asta voi încerca să prezint produsele și știrile mai pe scurt și să las link-uri pe care să le urmăriți în funcție de cât vă interesează respectiva știre.


Samsung a avut mai multe lansări luna asta așa că vor ocupa o bună parte din articol și începem cu ei.

Știri din tehnologie – august 2018

Cea mai faină lansare de luna asta, în opinia mea, este Galaxy Note 9. Telefonul arată super fain, bateria de 4000mAh, funcțiile sale, dar și camera de 12MP cu 2x zoom optic oferă aceeași experiență premium cu care utilizatorii de smartphone-uri Samsung au fost învățați de seria Galaxy. Disponibil în precomandă la Orange.


Tot de la Samsung a fost lansat Galaxy Watch care cu siguranță face echipă bună cu Note 9 de mai sus. Mai multe detalii despre ceas, dar și despre preț găsiți aici la Orange unde beneficiați și de ceva bonusuri dacă luați produsul în precomandă. Trebuie să recunosc că este un smartwatch care ar face echipă bună cu dispozitivele Samsung din casa mea.


Ultimele lansări de luna aceasta ale  Samsung sunt tabletele Galaxy Tab S4, Galaxy Tab A 10.5 și monitorul de gaming curbat CJG5 care e o nebunie faină în materie de gaming.


Grupul Lenovo a anunțat rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al anului fiscal, încheiat la 30 iunie 2018. Pentru al doilea trimestru consecutiv, Lenovo a înregistrat o creștere anuală a veniturilor de două cifreVenitul grupului a crescut cu 19% față de aceeași perioadă a anului trecut, la 11,91 miliarde de dolari. Compania a raportat un profit înainte de impozitare de 113 milioane de dolari, o creștere de 182 milioane de dolari comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, evoluție care se datorează îmbunătățirii profitabilității pe toate segmentele de business.

Asta-mi amintește că mi-am luat acum câteva luni un laptop de la ei de care sunt foarte mulțumit și tot mă țin să-i fac un review ca să vi-l recomand și vouă pentru editare foto-video.


Nikon a lansat două aparate foto mirrorless (Nikon Z6 și Z7). Acestea au apărut pe F64, dar lista cu prețuri încă nu este disponibilă. Personal sunt cam dezamăgit că aparatele nu au decât un singur slot de card SD.


Cam astea sunt știrile de luna asta, luna viitoare promit să includ mai multe branduri și articole despre tehnologie care nu au neaparat legătură cu lansările.

Avatar
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.