Știri și recomandări din tehnologie | ianuarie 2019

0

Începem anul 2019 cu o listă pe scurt cu știri și recomandări din tehnologie. Să țineți cont si de faptul că această listă va primi update-uri până la sfârșitul lunii în funcție de ce știri mai apar și de noile produse lansate.


Televizoarele smart Samsung vor integra iTunes Movies & TV Shows, cât și AirPlay 2 începând cu primăvara lui 2019.


Lenovo anunță lansarea celor mai noi produse ThinkPad X1: ThinkPad X1 Carbon generația a 7-a și ThinkPad X1 Yoga generația a 4-a.


Concursul naţional de materiale digitale educaționale #Digitaliada se desfășoară până pe 15 februarie 2019. Detalii pe www.digitaliada.ro.


Noua editie MyFrenchFilmFestival disponibila publicului din Romania exclusiv in Orange TV Go.


În Australia poți comanda cafea care să-ți fie livrată cu o dronă. Vezi clipul pe YouTube aici.


Aici aveți un articol despre Instagram și o listă de 266 de hashtag-uri pe care trebuie să le folosiți în funcție de domeniul în care activați.


69% dintre Britanici consideră că Fake News ar trebui să fie o crimă pedepsită de lege. Detalii despre studiu în acest articol.


HD Voice Plus va fi disponibil pe telefoane LG G7,  Huawei Mate 20 PRO, Samsung Galaxy Note9, Sony Xperia XZ2 şi Sony Xperia XZ3 cumpărate din reţeaua Orange. Pentru a putea beneficia de noua tehnologie toate aceste modele vor primi treptat actualizări ale sistemului de operare până la sfârşitul lunii februarie.


Samsung Electronics lansează cel mai mic senzor de imagine de înaltă rezoluție, ISOCELL Slim 3T2. Fiind cel mai compact senzor de imagine din domeniu, de 1/3.4 inci (aproximativ 5,1 mm pe diagonală), ISOCELL Slim 3T2 de 0.8μm pixeli oferă o rezoluție de 20 megapixeli (Mp) atât pentru camerele din față, cât și pentru cele din spate ale telefoanelor mid-range existente pe piață în acest moment.

Avatar
Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.