Un nou cartier rezidențial în București

0

Prime Kapital dezvoltă un nou cartier rezidențial în București, proiect care își propune să creeze o zonă fără trafic și cu cât mai multe zone verzi. De asemenea, urmărește și crearea unei comunități în interiorul lui datorită parcurilor și spațiilor care vor fi folosite pentru uz comun, dar și a serviciilor și ale facilităților de acolo.

cartier rezidențial în București

“Avalon Estate este mai mult decât un proiect imobiliar, este un concept unic de locuire, ce are la bază ideea de comunitate cu acces controlat. Ne-am dorit ca viitorii membrii ai comunității să se bucure de standarde ridicate de locuire în ceea ce privește calitatea construcției și a spațiilor comune. Fiecare locuință înglobează o filozofie a design-ului cu accent pe detalii și durabilitate”, a declarat Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidențiale, Prime Kapital

Avalon Estate va reuni un mix de locuințe: vile, townhouse-uri și apartamente realizate în stiluri și compartimentări diferite. Complexul rezidențial se va întinde pe 8,1 hectare și va avea la finalizare aproape 800 de locuințe. De apreciat este faptul că arhitectura acestor construcții va fi diferită de la una la alta pentru a nu da impresia de reptiție și a se păstra din frumuseștea unui cartier normal în care fiecare își construiește casa așa cum îi place mai mult.

Peste 2 hectare de teren vor fi acoperite de zone verzi, dintre care și un parc central care va avea piste de bicicletă, zone de promenadă și spații de joacă pentru copii. Iar atunci când vine vorba de distracție, The Club este locul perfect.

The Club este un spațiu ce va dispune de un restaurant, un bar, un salon privat, piscină exterioară de dimensiuni mari. Facilitățile clubului vor include și studiouri moderne, proiectate și echipate pentru scopuri variate.

Accesul în cadrul comunității va fi asigurat printr-o poartă principală de intrare, care va include o clădire administrativă ce asigură comunicarea deschisă între rezidenți și managementul proprietății.

În incheiere, voi menționa și faptul că în interiorul complexului va exista și o zonă de retail care va include spatii comerciale și servicii complementare locuitorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.