Unforgettable – Obsesia trecutului (2017) | Cronica de film

0

Unforgettable – Obsesia trecutului este un film care are in centrul atentiei un triunghi amoros in care doua femei iubesc acelasi barbat. Singura diferenta dintre ele este ca una are un trecut despre care nu vrea sa vorbeasca, iar cealalta este putin cam psihopata.

Partea amuzanta (sau mai putin amuzanta daca te afli in pielea personajului) este ca lucrurile care se intampla in film pot fi cat se poate de reale si povestea poate la fel de bine sa fie inspirata din realitate. Asta te pune pe ganduri si realizezi ca niciodata nu poti stii cine este cu adevarat persoana cu care alegi sa te intalnesti.

Obsesia trecutului

Pentru David, Julia si Tessa, povestea asta nebuna se transforma in realitate prin intermediul acestui film si avem parte de planuri de razbunare duse la extrem, dar si de cateva momente amuzante.

Katherine Heigl isi joaca rolul genial, chiar daca acesta presupune sa se poarte pur si simplu oribil cu oamenii din jur. Ea este nevasta psihopata care inca nu vrea sa renunte la fostul ei sot si incearca sa il aduca pe acesta alaturi de ea prin orice mijloace, asta chiar daca faptul ca a plecat este in totalitate vina ei.

Unforgettable – Obsesia trecutului intra in cinematografele din Romania pe data de 2 aprilie 2017 si este distribuit de Freeman Entertainment. 

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.