A Quiet Place – Fără zgomot! (2018) | Cronică de film

0

Chiar dacă nu sunt un fan al filmelor horror, Fără zgomot! a pornit de la o idee foarte faină care mi-a plăcut mult și mi-am făcut și eu multe scenarii despre cum aș încerca să mă descurc în situația de față.

Pe scurt, povestea filmului începe cu un scenariu apocaliptic conform căruia pe pământ apar niste creaturi deranjate de zgomot și din cauza asta atacă orice sursă care face gălăgie. Se pare că atacă doar oamenii și animalele care fac zgomot, nu și elementele naturii.

Partea proastă e că, asemenea multor filme horror, sunt o grămadă de situații care nu au nici o logică și s-ar putea ca asta să te enerveze.

O să vă spun doar atât, fără a da spoilere: cea mai mare întrebare a mea a fost de ce nu și-au făcut oamenii ăia o casă lângă o sursă naturală de zgomot ca să stea liniștiți sau dacă animalele alea erau deranjate de zgomot de ce nu s-au dat cu capul de toate cascadele și alunecările de pământ din lume.

Trecând peste asta, nu mi se pare un film prost, mai ales dacă ești genul care se sperie ușor pentru că la capitolul acesta își va îndeplini misiunea cu succes.

Finalul a fost puțin cam brusc și ceva îmi spune că scenariștii au vrut să lase loc pentru o eventuală parte a doua.

Eu m-aș duce să văd continuarea dacă apare.

A Quiet Place – Fără zgomot! întră în cinema pe data de 13 aprilie 2018 și este distribuit de Ro Image 2000.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.