MuzicaCine a cucerit ringul de dans la Red Bull Dance Your Style

Cine a cucerit ringul de dans la Red Bull Dance Your Style

Pe 12 august, la Teatrul de Vară Herăstrău a avut loc, în premieră în România, competiția Red Bull Dance Your Style, iar noi am fost acolo pentru a vota și pentru a duce reprezentantul României la finala din Africa de Sud.

Cum a fost prima ediție Red Bull Dance Your Style la București

Competiția Red Bull Dance Your Style a provocat cei mai buni 16 dansatori români să se dueleze, iar publicul a fost cel care și-a ales favoritul. Dansatorii nu știau ce muzică îi așteaptă, iar câștigătorul a fost ales 100% de public, prin ridicarea unui cartonaș roșu sau albastru, în funcție de culoarea concurentului preferat.

A fost o competiție acerbă, care a început cu 8 dueluri 1 vs. 1 care au încins ringul. Au urmat apoi alte dueluri care au determinat cei 4 semifinaliști: Victor Marinescu, Darian Cîrstea, Alexandra Barac și Irina Lalciu.

Bătălia finală s-a dat între Victor Marinescu (aka. Grooveek) și Alexandra Barac (aka. Sătănel).

Cine a cucerit ringul de dans la Red Bull Dance Your Style

Gazda show-ului a fost Oase, pe care probabil îl știți de la Asia Express, ori datorită fenomenului Kendama în România. Ca și în cazul competițiilor Red Bull Sound Clash, la platane a fost DJ-ul Vlad Dobrescu.

Accesul la eveniment a fost permis doar cu certificat de vaccinare împotriva COVID-19, sau cu un test negativ, nu mai vechi de 72 de ore.

Alexandra Barac ne va reprezenta în finala mondială Red Bull Dance Your Style din Africa de Sud

satanel redbull

Marea câștigătoare este Alexandra Barac, cunoscută sub nickname-ul de Sătănel. Alexandra are 26 de ani, studentă la UNArte și îndrăgostită până peste cap de freestyle. A descoperit pasiunea pentru dans încă din copilărie și într-un interviu recent a declarat: Dansul îmi oferă disciplină și stabilitate. E singurul lucru care m-a făcut să accept aceste două chestii în viața mea, asta pentru că m-a lăsat s-o fac în termenii mei, în felul meu.

Disciplinată, cu zâmbetul pe buze și cu o energie molipsitoare, Sătănel a cucerit ringul de dans și juriul a votat-o, reușind astfel să obțină astfel titlul de câștigătoare. Urmează acum marea finală din 4 decembrie 2021, la Johannesburg, Africa de Sud, unde Alexandra are șanse să devină „Red Bull Dance Your Style Champion”.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre show și să descoperi finaliștii altor țări participante, te invităm să urmărești pagina de Instagram Red Bull Dance.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

The King’s Man: Începutul (2021) – cronică de film

Studiourile 20th Century Fox lansează filmul The King's Man/The King's Man: Începutul, pelicula în care aflăm în sfârșit povestea...

Spider-Man: No Way Home (2021) – cronică de film

Am fost să vedem filmul Spider-Man: No Way Home/ Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă și ne-a plăcut! Am așteptat...

West Side Story/ Poveste din cartierul de vest (2021) – cronică de film

Filmul „West Side Story / Poveste din cartierul de vest” este o reinterpretare modernă a celebrului muzical cu același...

Intercontinental își schimbă numele în Grand Hotel Bucharest

Începând cu luna ianuarie 2022, hotelul Intercontinental din capitală își schimbă numele în Grand Hotel Bucharest. Odată cu noua...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!