FilmeDe ce trebuie să vezi Avengers Infinity War

De ce trebuie să vezi Avengers Infinity War

Dacă îți plac filmele cu super eroi, Avengers Inifnity War e filmul de anul acesta pe care nu vrei să-l ratezi.

Aduce la un loc 76 de personaje din universul Marvel și face asta într-un mod în care nu te-ai fi așteptat. Mie îmi place lucrul ăsta foarte mult pentru că întotdeauna mi-am dorit să văd cât mai mulți eroi dintr-un univers în același loc și să urmăresc relațiile și interacțiunile lor.

Bineînțeles, ai putea spune că este mai degrabă filmul lui Thanos pentru că apare de foarte multe ori și ocupă o bună bucată din timp pe ecran, dar povestea e mult mai complicată și cred că o vom înțelege cu adevărat în următorul film.

Ceea ce mi-a plăcut la Thanos este faptul că este un rău făcător cu o poveste foarte bună în spate și cu motive pe care el le consideră rațioane pentru ceea ce face. Până la urmă și istoria ne-a învățat că cei mai groaznici oameni au fost încurajați de scopuri pe care le considerau nobile.

Ai parte de scene de acțiune din primele minute ale filmului până în ultima secundă și chiar dacă filmul are 2 ore și 40 de minute, acestea vor trece atât de repede încât nici nu îți vei da seama.

Scenele de acțiune sunt îmbinate perfect cu momentele de umor și glumele dintre personaje. Asta face filmul mult mai savuros și crede-mă, vei avea nevoie de porțiile alea de râs pentru ce va urma la final.

Fiecare personaj, fie el și secundar, are parte de câteva minute dedicate în care aflăm lucruri noi sau doar sunt repetate câteva lucruri care fac ca filmul să aibă mai mult sens și pentru cei care nu sunt fani Marvel și n-au vazut celelalte filme.

Ideea generală este că mi-a plăcut foarte mult filmul (chiar dacă n-am înțeles în unele situații de ce așa și nu altfel) pentru că este un film cu super eroi puțin altfel, care arată că și personajele negative sunt bune de ceva, nu doar pentru a fi întrerupte fix în mijlocul discursului în care își explică planul malefic.

Nu uitați de credits.

Avengers Inifnity War intră în cinema pe data de 27 aprilie 2018 și este distribuit de Forum Film România.

Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care se au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care se au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Black Widow / Văduva neagră (2021) – cronică de film

Filmul Black Widow / Văduva neagră este bazat pe benzile desenate Marvel publicate pentru prima dată în 1964 și...

Bucureștenii vor putea dona orice obiecte și alimente pentru copiii și persoanele defavorizate

Începând cu data de 1 iunie, la București, se deschide primul centru integrat de economie circulară din România. Obiectivul...

Cruella (2021) – cronică de film

A trecut mult timp de când n-am mai ajuns în sala unui cinematograf și mă bucur că primul film...

Cum găsești filme noi la care să te uiți

Fie că îți dorești să te relaxezi într-o după-amiază urmărind o comedie bună, ori îți dorești un film de...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!