FilmeEqualizer 3: Capitolul final (2023) | Cronică de film

Equalizer 3: Capitolul final (2023) | Cronică de film

Am fost la IMAX să vedem Equalizer 3: Capitolul final, peliculă care închide povestea lui Robert McCall, inspirată de seria TV cu același nume din anii 80.

A fost un film scurt, de puțin peste o oră și jumătate, plin de acțiune și de întorsături de situație, ceea ce înseamnă că merită din plin să îl vezi la cinema.

Equalizer 3: Capitolul final (2023) | Cronică de film

Despre ce e vorba în film (fără spoilere)

Equalizer 3 debutează cu o scenă macabră într-o podgorie din sudul Italiei. Robert McCall iese destul de șifonat din răfuiala de la cramă, așa că se retrage într-un oraș mic, departe de ochii curioșilor. Însă lucrurile nu sunt atât de liniștite pe cât spera, deoarece mafia locală începe să își facă simțită prezența și apar victime. Protagonistul nu rămâne indiferent și își începe astfel misiunea de a-i proteja pe oamenii care l-au primit cu brațele deschise.

- Advertisement -

Pe parcursul filmului, o poveste tot mai încâlcită ni se dezvăluie, iar problema cu mafia din suburbiile Italiei devine un subiect fierbinte și pe buzele celor de la CIA. Însă pentru a afla ce face concret Robert McCall pentru a rezolva problema, va trebui să urmărești filmul.

Unde a fost filmul Equailizer 3?

Eqauilizer 3 a fost filmat în mai multe locații din Italia, printre care Roma, Napoli și pitorescul orășel Atrani de pe Coasta Amalfi.

Distribuție

În rolurile principale îi avem pe Denzel Washington și superba Dakota Fanning. Din distribuție mai fac parte și Eugenio Mastrandrea, David Denman, Gaia Scodellaro, Remo Girone, Andrea Scarduzio și mulți alții.

Opinie personală

Deși credeam că îmi luasem doza de filme de acțiune pe acest an cu Misiune: Imposibilă – Răfuială mortală partea întâi, mi-a plăcut să văd ceva diferit în Equalizer. Protagonistul este misterios, singuratic și pregătit să facă față oricărei situații.

Ce m-a impresionat a fost faptul că în comparație cu alte filme de acțiune care au în prim-plan un bărbat care salvează o comunitate, Robert McCall nu este construit drept un sex symbol bun la toate. Are momentele sale de stângăcie, iar începutul filmului ni-l arată într-o postură vulnerabilă.

Pe parcursul poveștii, Robert reușește să se integreze în comunitate, însă nu neapărat datorită skill-urilor sale de asasin, ci prin dovezile de omenie, conversații cu sens și timp de calitate petrecut alături de vecinii săi. Pe scurt, e finalul perfect pentru eroul nostru, iar Coasta Amalfi este locul în care oricine cred că și-ar dori să se retragă la un moment dat.

- Advertisement -

Trailer Equalizer 3: Capitolul final

Filmul este disponibil în cinematografele din București și din țară din 1 septembrie 2023 și poate fi vizionat la IMAX pentru o experiență completă. Pelicula este distribuită în țara noastră de InterComFilm Distribution.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Călugărița II (2023) | Cronică de film

Am fost la Cinema City și am rezistat la filmul Călugărița II. Spun că am rezistat fiindcă îmi este...

Motive să vizitezi orașul București

Dacă încă nu ai apucat încă să explorezi capitala, ori pur și simplu te întrebi dacă există destule motive...

Filme inspirate din fapte reale pe care trebuie să le vezi

Oricât de mult ne-ar plăcea producțiile SF, filmele inspirate din fapte reale sunt cele mai urmărite și dezbătute de...

De acum poți vizita Expoziția Regală de la Palatul Elisabeta

Palatul Elisabeta își deschide din nou porțile publicului larg, în data de 3 iunie. În ziua de sâmbătă va...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!