Filme Filme străine filmate în București. Tu le-ai văzut?

Filme străine filmate în București. Tu le-ai văzut?

-

-

Ești curios să afli ce filme străine au fost filmate în București? Dacă ai văzut acea scenă cu Bucky din Captain America: Civil War, în care cumpăra fructe din piață, află că multe alte filme au ales capitala noastră pentru filmări. Există filme mari, chiar foarte cunoscute, care au optat pentru orașul acesta ca loc de acțiune și filmare.

Înainte de a-ți destăinui lista de filme care au fost filmate în capitala României, îți recomandăm să arunci un ochi și pe secțiune de cronică de film de pe site, pentru a fi întotdeauna la curent cu cele mai bune producții și cele mai recente lansări din cinematografe.

Filme filmate în București

Train of Life – 1998

O comedia tragică, regizată de Radu Mihăileanu și care spune povestea impresionantă a unor săteni care încearcă să scape de lanțurile Holocaustului.

Cast: Lionel Abelanski; Rufus; Clément Harari; Michel Muller.

The Marksman – 2005

Un film de acțiune despre arme nucleare, rebeli și forțe armate. A fost filmat în București pe o perioadă de 49 de zile în anul 2004.

Cast: Wesley Snipes; William Hope; Emma Samms; Anthony Warren.

Shadow Man – 2006

Un thriller american, produs de Steven Seagal. Acțiunea filmului are loc în București și a fost filmat în capitală în 2005.

Cast: Steven Seagal; Eva Pope; Imelda Staunton; Vincent Riotta.

Sic Bullet – 2007

Un film american de acțiune, care îmbină perfect artele marțiale, situațiile tensionate și prezența actoricească a protagonistului Jean-Claude Van Damme.

Cast: Jean-Claude Van Damme; Joe Flanigan; Anna-Louise Plowman; Charlotte Beaumont as Becky Fayden.

Anaconda 3: Offspring – 2008

Acest horror american este un sequel pentru Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid. A Fost filmat pe teritoriul țării noastre, preponderent în București și în zona Dunării.

Born to Raise Hell – 2010

Un alt film american de acțiune, produs tot de Steven Seagal și care se petrece în mare parte în București, explorând astfel viața de noapte a capitalei.

Cast: Steven Seagal; Dan Bădărău; Darren Shahlavi as Costel.

Dying of the Light – 2014

Un thriller psihologic, care îl are ca protagonist pe Nicolas Cage. Acțiunea are loc în București, iar filmările s-au făcut cu ajutorul Castel Film Studios.

Cast: Nicolas Cage; Anton Yelchin; Irène Jacob.

A Christmas Prince – 2017

O comedie romantică marca Netflix, care de curând s-a transformat în trilogie. Scenele au fost filmate la Castelul Peleș, dar și la Muzeul Cotroceni și Universitatea de Medicină și Farmacie din București.

The Nun – 2018

Un spin-off horror, care continuă povestea originală din seria The Conjuring. Filmările au avut loc în diferite locații, printre care București, Castelul Corvinilor din Hunedoara și Sighișoara.

Cast: Demián Bichir; Taissa Farmiga; Jonas Bloquet; Bonnie Aarons.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,220FaniÎmi place
14,831CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Stadio – Restaurant cu Atrium și burgeri delicioși

Stadio este un restaurant din zona Universitate, unde poți petrece timp de calitate alături de cei dragi, în timp ce servești burgeri...

Linea / Closer To The Moon – terasa la care te relaxezi după job

Linea / Closer To The Moon a devenit rapid una dintre cele mai populare locații din București. Și-a câștigat faima în mod...

Locuri de vizitat în București (cu bani puțini)

Există locuri de vizitat în București de care ne putem bucura cu un buget restrâns, sau chiar gratis. Nu este nevoie de...

Hanu’ lui Manuc – tradiție și istorie în București

Hanu' lui Manuc este restaurantul acela despre care și părinții tăi își aduc aminte cu drag. Asta nu înseamnă că este demodat,...

Caru’ cu Bere – celebra berărie din centrul capitalei

Când ajungi în Centrul Vechi este aproape imposibil să nu treci pe lângă Caru' cu Bere. Este unul dintre cele mai emblematice...

Seriale coreene pe care trebuie să le vezi

Nu trebuie să te consideri fan seriale coreene pentru a știi deja despre ce vorbesc. Sunt difuzate de ani de zile și...
- Advertisement -

S-ar putea să îți placăRELATED
Articole recomandate

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!