Filme John Wick: Chapter 3 – Parabellum | Cronică de...

John Wick: Chapter 3 – Parabellum | Cronică de film

-

Al treilea capitol din John Wick debutează cu Keanu Reeves în rolul de excommunicado, ceea ce înseamnă că pe capul lui tocmai a fost pusă o recompensă care pune în mișcare toți asasinii din oraș.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Viața lui John Wick valorează 14 milioane de dolari și are doar o oră la dispoziție să fugă.

Conflictul începe cu John Wick încălcând regulile, omorând un om important într-un teritoriu neutru. Însă acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă nimeni nu s-ar fi luat de câinele sau. O să înțelegeți în timpul filmului la ce mă refer. John Wick este exclus și rămas fără protecție începe cursa pentru supraviețuire.

De-a lungul filmului sunt inserate diferite elemente culturale și de misticism, societatea în care acțiunea filmului are loc fiind una condusă de reguli stricte și credințe cel puțin dubioase. Protagonistul începe o călătorie am putea spune inițiatică, pentru ca el să găsească cea mai bună soluție de evadare. Acesta se întoarce la un aliat din trecut și va ajunge chiar și în deșert în căutarea să ambițioasă de răspunsuri.

Actorul Keanu Reeves este, ca de fiecare dată, misterios și îl interpretează pe John Wick cu un aer de superioritate, acest erou imposibil de învins, care nu zâmbește și cu toate acestea se face foarte ușor plăcut. Scenele de lupta sunt multe și presărate cu umor de calitate. Veți rade în hohote, personajele având capacitatea de a nu se lua foarte mult în serios.

Spre deosebire de alte filme de acțiune, John Wick Chapter 3 ne arată bătălii în care personajul principal este rănit serios și deseori veți crede că anumite răni îi vor veni de hac. O să va țină în priză datorită detaliilor alambicate care definesc societatea, dar și din pricina vânătorilor de recompense care apar din orice colț ați privi.

Ceea ce reușește acest film să facă este să surpinda cu deznodământul, dar și cu atenția impresionantă pe care o acordă câinilor. Parabellum este un alt fel de film de acțiune, presărat cu scene amuzante și lupte interminabile. Filmul în opinia mea este doar o punte către partea a patra a seriei. Finalul deschis vă lasă cu multe întrebări, dar și cu acea curiozitate puternică de a afla ce se va întâmpla cu eroul data viitoare.

Singura parte negativă a acestui film ar fi legată de termenii folosiți. Sunt denumiri greu de reținut și jocuri politice pe care publicul le va înțelege cu greu (mai ales dacă sunteți ca mine și nu ați văzut primele două părți). Însă fix aceste detalii oferă un aer aparte filmului și vă va face și mai interesați de subiect.

Alături de Keanu Reeves în rolul lui John Wick îi întâlnim pe actorii Ian McShane (Winston), Halle Berry (Sofia), Laurence Fishburne (Bowery King), Lance Reddick (Charon), Mark Dacascos (Zero) și Asia Kate Dillon (The Adjucator).

Filmul întră în cinematografe pe data de 17 mai 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest news

Frozen 2 (Regatul de gheață 2) – Cronică de film | 2019

Frozen 2 sau Regatul de gheață 2 este continuarea a unuia dintre cele mai cunoscute filme produse...

The Addams Family (2019) – Cronică de film

The Addams Family este un film de animație care readuce în atenția publicului îndrăgita familie de groază formată din...

Maleficent: Suverana Răului (2019) | Cronică de film

La cinci ani de la premiera primului film, personajul Maleficent revine pe marile ecrane cu cea de-a doua parte,...

Subcarpați și Vița de Vie – primul egal din istoria Red Bull SoundClash

Am asistat la ceea ce pentru mine a fost unul dintre cele mai bune concerte ale anului. Subcarpați și Vița...
- Advertisement -

Joker (2019) – Cum a început totul | Cronică de film

Cel mai așteptat film al anului, Joker, apare în sfârșit în cinematografe! Anul acesta îl vedem pe actorul Joaquin...

Cronică de film: MO – film românesc (2019)

MO este un lungmetraj românesc și abordează un subiect sensibil, cel al abuzului. Este un subiect de actualitate și...

Must read

The Addams Family (2019) – Cronică de film

The Addams Family este un film de animație care...

S-ar putea sa iti placaRELATED
Articole recomandate