MuzicaRed Bull SoundClash 2022: Spike a făcut chef de chef pe scena de la Romexpo

Red Bull SoundClash 2022: Spike a făcut chef de chef pe scena de la Romexpo

Ediția Red Bull SoundClash 2022 i-a adus față în față pe Irina Rimes și Spike. Duelul s-a dat pe scena de la Romexpo, iar câștigătorul a fost ales de ovațiile miilor de spectatori prezenți.

Astfel, decibelii au fost transformați în puncte pe parcursul celor 4 probe pe care artiștii le-au avut la dispoziție pentru a convinge publicul.

Cei doi artiști început prin a interpreta, pe rând, 3 piese proprii, apoi au urmat probele pentru care opinia, sau mai bine spus, gălăgia făcută de public și-a spus cuvântul.

SoundClash 2022 Spike

La Red Bull SoundClash contează decibelii. Țipetele și aplauzele publicului sunt cele care fac diferența, iar artiștii de pe cele 2 scene trebuie să convingă publicul să țipe și să aplaude cât mai tare.

Show-ul a început în jurul orei 20, cu Adrian Despot ca MC și DJ Gojira la butoane, care deja încălzise atmosfera cu un pre-show cu mixuri faine. Confruntarea dintre artiști a debutat cu proba The Cover, unde fiecare artist a interpretat o melodie celebră în propriul stil, urmată apoi de Takeover, unde au preluat unul de la altul piese, interpretându-le în felul lor specific.

Cea de-a treia probă, The Clash a constat în câte 3 piese de la fiecare artist, însă interpretate într-un alt stil, total diferit de ceea ce ar cânta în mod normal. Cele trei stiluri muzicale propuse au fost reggae, electro și folclor, iar la cel din urmă, Irina Rimes a fost acompaniată pe scenă de Damian Drăghici și Surorile Osoianu.

Cea de-a patra probă, The Wildcard, a fost cea care din punctul nostru de vedere a desemnat marele câștigător. Însă până să ajungem acolo, trebuie să amintim că prima și a patra probă au fost câștigate de Spike. Irina câștigând probele de la mijloc, scorul fiind astfel extrem de strâns.

SoundClash 2022 irina rimes

Cine a câștigat confruntarea?

A fost o luptă acerbă, iar diferența de decibeli aproape că ne ducea cu gândul la o nouă egalitate în istoria Red Bull SoundClash. Cu toate acestea, Spike a cucerit publicul în momentul celei de-a patra probe, fix la final. După ce artistul a interpretat piesa Manele, wildcard-ul său a fost nimeni altul decât Adrian Minune, alături de care a cântat pe scenă 2 piese consacrate: Chef de chef și Așa sunt zilele mele. Publicul a fost în delir și deja se contura rezultatul final. Deși Irina l-a chemat apoi pe scenă pe Carla’s Dreams, acest lucru nu a fost de ajuns pentru a depăși momentul Spike feat. Adrian Minune.

La finalul celor 4 probe, toți decibelii au fost adunați și transformați în puncte pentru a declara marele câștigător Red Bull SoundClash 2022. Irina Rimes a obținut un punctaj de 449.1, iar Spike 450.2, fiind astfel declarat câștigătorul acestui an al Red Bull SoundClash.

RedBull SoundClash 2022 castigator

Acum, tot ce mai rămâne de făcut este să ne întrebăm: ce artiști vor participa în 2023 la Red Bull SoundClash?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Jurassic World: Dominația 2022 | cronică de film

Am fost la cinema să vedem Jurassic World: Dominația 2022, ultimul film din trilogia Jurassic World, cu Chris Patt...

Cum a fost la SAGA Festival 2022

Dacă anul trecut SAGA a avut loc la Romaero Băneasa, anul acesta festivalul s-a desfășurat pe Arena Națională...

SAGA 2022 line-up pe zile și alte informații

Dacă vrei să știi ce artiști vin la SAGA 2022, acesta este articolul pe care trebuie să-l pui în...

A început Romanian Design Week 2022

Astăzi, 13 mai, începe festivalul dedicat industriilor creative locale: Romanian Design Week. Ediția de anul acesta este una aniversară...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!