Locuri St. Patrick’s Day la Kilkenny Irish Pub

St. Patrick’s Day la Kilkenny Irish Pub

-

Weekendul acesta a fost St. Patrick’s Day, iar puburile, inclusiv Kilkenny Irish Pub, din Centrul Vechi au fost acaparate de baloane verzi și pălării supradimensionate.

Chiar dacă nu este o sărbătoare românească, cei de la Guinness au popularizat-o prin diverse activități în ultimii ani și pub-urile partenere au avut parte de multă activitate.

St. Patrick’s Day la Kilkenny Irish Pub

Mesajul campaniei de anul acesta a fost „Let’s get together in a BREWMANCE made of more” iar localurile partenere au fost The Harp, Kilkenny Irish Pub, St. Patrick Irish Pub și Gilda Music Lounge. Noi am ales Kilkenny Irish Pub de pe strada Franceză.

După o tură de poze pe Calea Victoriei, am ajuns pe strada Franceză, unde am fost pentru prima dată la Kilkenny. Încă de afară am observat aspectul de Irish Pub autentic și atmosfera primitoare. Pub-ul era decorat, televizorul era gata de difuzarea unui meci de rugby, iar un grup de străini purta deja pălăria cu St. Patrick’s Day deși era abia trecut de prânz.

Meniu și prețuri la Kilkenny Irish Pub:

Alături de berea Guiness, am ales să comandăm un burger cu pui servit alături de cartofi prăjiți. Meniul este mai variat de atât și la prețuri destul de bune am spune. Burgerul imens, alături de cartofi a costat 32 de lei. Un preț decent pentru centrul istoric al orașului. Selecția de burgeri este apetisantă, dar puteți alege și platorui cu carne, ori nachos.

Cât despre bere, aveți de unde alege. Meniul este doldora de sortimente de bere din diferite țări și sunt oferte de preț în funcție de ziua în care le călcați pragul. De exemplu, în serile de joi, berea Guinness (568ml) costă 15.90 lei, deși în mod normal ar costa 19.50 lei.

Recomandări:

Pe timpul zilei pub-ul este destul de aerisit, puteți merge fără rezervare, dar seara cu siguranță lucrurile se schimbă. Vă recomandăm să vă pregătiți pentru niște boxe destul de puternice, mai ales dacă vreți prinde un meci de rugby :))

Sfântul Patrick este o sărbătoare care a luat naștere acum câteva sute de ani în SUA, prin intermediul unei parade. Irlandezul Luke Wadding este cel căruia trebuie să îi mulțumim pentru această ocazie în plus de a bea bere. Culoarea asociată zilei de 17 martie este verde deoarece se spune că Sfântul Patrick a folosit un trifoi pentru a explica Sfânta Treime irlandezului păgân. Ziua este sărbătorită în principal în Irlanda, unde este declarată zi liberă legală, dar este celebrată și în multe regiuni din Europa, Asia, America de Nord și de Sud și Caraibe.

#Sláinte

P.S: Kilkenny face parte din grupul St. Patrick Irish Pub & Restaurant, care numără trei locații în București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest news

Frozen 2 (Regatul de gheață 2) – Cronică de film | 2019

Frozen 2 sau Regatul de gheață 2 este continuarea a unuia dintre cele mai cunoscute filme produse...

The Addams Family (2019) – Cronică de film

The Addams Family este un film de animație care readuce în atenția publicului îndrăgita familie de groază formată din...

Maleficent: Suverana Răului (2019) | Cronică de film

La cinci ani de la premiera primului film, personajul Maleficent revine pe marile ecrane cu cea de-a doua parte,...

Subcarpați și Vița de Vie – primul egal din istoria Red Bull SoundClash

Am asistat la ceea ce pentru mine a fost unul dintre cele mai bune concerte ale anului. Subcarpați și Vița...
- Advertisement -

Joker (2019) – Cum a început totul | Cronică de film

Cel mai așteptat film al anului, Joker, apare în sfârșit în cinematografe! Anul acesta îl vedem pe actorul Joaquin...

Cronică de film: MO – film românesc (2019)

MO este un lungmetraj românesc și abordează un subiect sensibil, cel al abuzului. Este un subiect de actualitate și...

Must read

The Addams Family (2019) – Cronică de film

The Addams Family este un film de animație care...

S-ar putea sa iti placaRELATED
Articole recomandate