FilmeTomb Raider. Începutul (2018) | Cronică de film

Tomb Raider. Începutul (2018) | Cronică de film

Practic am crescut cu jocurile din seria asta și aveam așteptări destul de mari de la film pentru că se presupune că ar trebui să creeze un context pentru toată povestea Larei Croft. Ei bine asta și face.

Fără a da spoilere vă voi spune că acesta este filmul din care aflăm cum și-a descoperit pasiunea pentru căutarea comorilor, dar și ce s-a întâmplat cu tatăl ei. Ba mai mult, îi vom vedea în câteva scene împreună. De asemenea, îmi place și faptul că prima parte a filmului ne arată viața Larei înainte de a descoperi secretele tatălui ei.

Scenele de acțiune și efectele speciale sunt la ele acasă și Alicia face niște cascadorii de toată frumuseștea așa că sunt sigur că n-ai vrea să le vezi acasă și îți sugerez să-ți iei bilet cât mai repede.

Alicia Vikander este o Lara Croft mai bună în opinia mea pentru că se potrivește mai bine cu personajul și parcă îi dă mai multă credibilitate. Dar aici sunt sigur că părerile sunt împărțite și am putea găsi puncte forte și slabe pentru ambele actrițe.

Filmul „Tomb Raider. Începutul” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 16 martie 2018, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D.

Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Marius Călin
Scriu despre București și despre evenimentele care au loc aici. Sunt pasionat de tehnologie, fotografie, muzică, filme și seriale. Mă găsești adesea pe la concerte sau pe străzile din oraș cu un aparat foto în mână.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

The King’s Man: Începutul (2021) – cronică de film

Studiourile 20th Century Fox lansează filmul The King's Man/The King's Man: Începutul, pelicula în care aflăm în sfârșit povestea...

Spider-Man: No Way Home (2021) – cronică de film

Am fost să vedem filmul Spider-Man: No Way Home/ Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă și ne-a plăcut! Am așteptat...

West Side Story/ Poveste din cartierul de vest (2021) – cronică de film

Filmul „West Side Story / Poveste din cartierul de vest” este o reinterpretare modernă a celebrului muzical cu același...

Intercontinental își schimbă numele în Grand Hotel Bucharest

Începând cu luna ianuarie 2022, hotelul Intercontinental din capitală își schimbă numele în Grand Hotel Bucharest. Odată cu noua...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!