Tomb Raider. Începutul (2018) | Cronică de film

0

Practic am crescut cu jocurile din seria asta și aveam așteptări destul de mari de la film pentru că se presupune că ar trebui să creeze un context pentru toată povestea Larei Croft. Ei bine asta și face.

Fără a da spoilere vă voi spune că acesta este filmul din care aflăm cum și-a descoperit pasiunea pentru căutarea comorilor, dar și ce s-a întâmplat cu tatăl ei. Ba mai mult, îi vom vedea în câteva scene împreună. De asemenea, îmi place și faptul că prima parte a filmului ne arată viața Larei înainte de a descoperi secretele tatălui ei.

Scenele de acțiune și efectele speciale sunt la ele acasă și Alicia face niște cascadorii de toată frumuseștea așa că sunt sigur că n-ai vrea să le vezi acasă și îți sugerez să-ți iei bilet cât mai repede.

Alicia Vikander este o Lara Croft mai bună în opinia mea pentru că se potrivește mai bine cu personajul și parcă îi dă mai multă credibilitate. Dar aici sunt sigur că părerile sunt împărțite și am putea găsi puncte forte și slabe pentru ambele actrițe.

Filmul „Tomb Raider. Începutul” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 16 martie 2018, în format 3D, IMAX 3D şi 4DX 3D.

Fotograf de profesie, blogger din pasiune și devorator de seriale și filme în timpul liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.