MuzicaWE ARE ONE - cel mai mare concert caritabil live din România

WE ARE ONE – cel mai mare concert caritabil live din România

SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București își unesc forțele pentru WE ARE ONE.

Se spune că muzica nu cunoaște granițe lingvistice. Aceasta este și credința WE ARE ONE, un concert caritabil menit să ajute poporul ucrainean. 

WE ARE ONE va fi cel mai mare concert caritabil din țara noastră, iar pentru organizarea sa își vor uni forțele SAGA Festival, PRO TV, KISS FM și Primăria Municipiului București. Biletele achiziționate la acest concert reprezintă donații pentru ucrainienii aflați în nevoie. 

România s-a implicat în ajutarea refugiaților din primul moment în care aceștia au ajuns la graniță. Dacă vrei și tu să ajuți, o poți face prin achiziționarea unui bilet la acest concert caritabil care va avea loc în data de 12 martie, pe Arena Națională. Vor fi 8 ore de show live susținut de cei mai iubiți artiști români și internaționali. 

Informații despre line-up vor fi anunțate în curând pe site și pe rețelele sociale. 

WE ARE ONE

“Prin WE ARE ONE și totodată prin puterea muzicii, ne dorim să creștem nivelul de conștientizare la nivel mondial în ceea ce privește nevoia de ajutor a ucrainenilor. Ne dorim să transformăm acest eveniment într-un ajutor real pentru cei care au atât de mare nevoie de sprijin în aceste momente dificile. Urmărind cu atenție toate evenimentele și întreaga situație actuală, am decis, împreună cu echipa, că trebuie să facem ceva. Am luat în calcul valorile noastre și așa am creat WE ARE ONE. În timpul celor 8 ore ale concertului caritabil live, vom fi alături de ucraineni, uniți prin muzică și speranța pentru pace”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA.

“În această perioadă de tensiune și neliniște, prioritatea noastră este să alocăm resurse pentru a ajuta. Mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi în acest efort, suntem impresionați cu adevărat de solidaritatea oamenilor care ni s-au alăturat și s-au mobilizat exemplar”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general, Crucea Roșie Română.

,,Încă din prima zi, PRO TV și-a declarat sprijinul pentru poporul ucrainean, care este atât de tare afectat de această situație dramatică. Am intervenit într-o manieră tangibilă, oferind sprijin real mai multor ONG-uri importante din România, precum Crucea Roșie Română, ca acestea să poată ajunge la un număr foarte mare de oameni, pentru a le oferi ucrainenilor ajutorul de care au atât de mare nevoie. Suntem bucuroși să ne unim eforturile cu ALDA în desfășurarea unui concert caritabil, deoarece credem că în aceste momente de teroare și stres, putem crea o mișcare care cu siguranță îi va ajuta pe cei care au nevoie”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Când are loc concertul?

Concertul caritabil va avea loc sâmbătă, 12 martie, de la ora 16:00 pe Arena Națională.

De unde pot cumpăra bilete?

Biletele se pot achiziționa online, accesând acest link: https://www.sagafestival.com/weareone/ 
Prețul unui bilet este de 49.99 lei (acces tribune/peluză) și 74.99 lei (acces gazon). 

Cum pot ajuta?

Dacă nu poți participa la concert și vrei să ajuți, ori să faci o donație, poți dona oricând către Crucea Roșie prin SMS la 8825 cu textul „ONE”, ori prin transfer bancar în conturile organizației https://crucearosie.ro/

De asemenea, dacă vrei să te implici într-un alt mod sau să faci o donație mai mari, poți scrie la adresa [email protected]

Update: a fost anunțat lineup-ul WE ARE ONE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow us

1,215FaniÎmi place
14,830CititoriConectați-vă
1AbonațiAbonați-vă

Articole recente:

Shazam! Furia zeilor | Cronică de film

Am fost la Cinema City să vedem Shazam! Furia zeilor, cel de-al doilea film cu Shazam. Pelicula apare la...

Creed III (2023) | cronică de film

Am fost la Cinema City să văd Creed III, filmul în care Michael B. Jordan își face debutul regizoral....

Asterix și Obelix: Regatul de mijloc | cronică de film

Am fost la Cinema City să văd Asterix și Obelix: Regatul de mijloc, un film în franceză cu mult...

The Perfect Escape | cronică de film

Am fost la cinema să vedem The Perfect Escape, filmul perfect pentru luna iubirii. Încă din trailer ne-am dat...

S-ar putea să îți placă
Alte articole de pe site

Nu vrei să te înscrii la newsletter?

*vom trimite doar informații legate de orașul București cel mult o dată pe lună

No, thanks!