Filme Alita: Battle Angel (2019) | Cronică de film

Alita: Battle Angel (2019) | Cronică de film

-

Studiourile Fox au lansat unul dintre cele mai așteptate titluri, Alita: Battle Angel, film inspirat din seria manga creată de Yukito Kishiro.

Povestea debutează cu renașterea Alitei (interpretată de Rosa Salazar) prin îmbinarea rămășițelor ei cu trupul pregătit de Doctorul Ido pentru fiica sa. Lumea în care cei doi trăiesc este undeva într-un viitor foarte îndepărtat, unde majoritatea oamenilor au membrele robotizate.

Alita se vede neovită să se adapteze noii ei vieți în Orașul de Fier, deoarece nu își amintește cine era înainte ca specialistul în robotică să o găsească într-o groapă de gunoi. Nu durează mult până aceasta începe să pună tot mai multe întrebări și află că deasupra lor mai există o lume, a celor norocoși, orașul din ceruri numit Zalem. Alita va trece prin momente grele fiindcă va reuși să își amintească doar frânturi din trecutul ei, iar încăpățânarea și devotamentul vor scoate la iveală calitățile ei de războinică.

Ca orice adolescentă, se îndrăgostește de un băiat pe nume Hugo (Keean Johnson) care o ajută să își recapete memoria. Cei doi își doresc să ajungă împreună pe Zalem, dar acest lucru nu va fi deloc ușor.

Alita: Battle Angel (2019)

Orașul este condus de lideri corupți și nu poți avea încredere în nimeni. Vânătorii de recompense mișună pe străzi, iar tinerele sunt în pericol de a fi mutilate. În ciuda acestor detalii sumbre, filmul reușește să introducă și câteva momente haioase și evident, dragostea dintre cei doi tineri.

Filmul durează două ore, dar sunt două ore intense, cu multe scene de luptă. Mi-a plăcut foarte mult și mi-a amintit de Ready Player One. Singurul spoiler pe care vi-l pot da este că vom avea aprte cu siguranță de un sequel.

Producția este semnată de James Cameron, iar regia de Robert Rodriguez. Alita: Battle Angel este un film de acțiune care te va ține cu sufletul la gură și va cuceri orice pasionat de tehnologie & SF.

Filmul va fi disponibil în cinematografele românești începând cu data de 15 februarie și este distribuit de Odeon Cineplex.

1 COMENTARIU

  1. Acest film ma pasionat foare nustiu ce sa zic mult ba chiar finalu ei a tot dureros a fost in cat mi-a dat lacrimile păcat ca nu are continuare la acest film daca avea continuare nustiu ar fi chiar tare spun pentru ca se merita sa aibă si a 2 parte apun ca finalu a ținut in suspans ori cum se merita filmu acesta sa fie vizionat in toata țara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Latest news

Frozen 2 (Regatul de gheață 2) – Cronică de film | 2019

Frozen 2 sau Regatul de gheață 2 este continuarea a unuia dintre cele mai cunoscute filme produse...

The Addams Family (2019) – Cronică de film

The Addams Family este un film de animație care readuce în atenția publicului îndrăgita familie de groază formată din...

Maleficent: Suverana Răului (2019) | Cronică de film

La cinci ani de la premiera primului film, personajul Maleficent revine pe marile ecrane cu cea de-a doua parte,...

Subcarpați și Vița de Vie – primul egal din istoria Red Bull SoundClash

Am asistat la ceea ce pentru mine a fost unul dintre cele mai bune concerte ale anului. Subcarpați și Vița...
- Advertisement -

Joker (2019) – Cum a început totul | Cronică de film

Cel mai așteptat film al anului, Joker, apare în sfârșit în cinematografe! Anul acesta îl vedem pe actorul Joaquin...

Cronică de film: MO – film românesc (2019)

MO este un lungmetraj românesc și abordează un subiect sensibil, cel al abuzului. Este un subiect de actualitate și...

Must read

The Addams Family (2019) – Cronică de film

The Addams Family este un film de animație care...

S-ar putea sa iti placaRELATED
Articole recomandate